Love & Reality

Temptation-Fabrizio datet met deze Love Island-ster!

Soms ontstaan er in de realitywereld als gevolg van kruisbestuivingen erg verrassende koppeltjes. Wie weet gaat dat spoedig ook gebeuren met Fabrizio Tzinaridis (Temptation Island, VIPS) en Lisa Moerman (Love Island). Zij gingen onlangs namelijk voor het eerst op date.

Coronadate Lisa en Fabri

“Ik ken Fabrizio al een tijdje, al had ik hem nog niet persoonlijk ontmoet”, vertelt Lisa, die tijdens Love Island nog met Giuliano ging, maar door hem op niet al te nette wijze af geserveerd werd, in Het Laatste Nieuws. “We hadden elkaar een paar keer over de telefoon gesproken. En ook berichtjes gestuurd en zo. Dat was leuk en het gebeurde steeds vaker. Daarom besloten we om elkaar in het echt te zien. En dus hebben we nu een date gehad.”

Het was een date in ‘coronatijd’. “Veel konden we niet doen. De cafés en restaurants zijn gesloten. We spraken af in Gent en hebben daar gewandeld. En veel gepraat. Heel tof. We voelden ons goed bij elkaar.” Van verliefdheid wil de blondine nog niet spreken. “Het was onze eerste date. Maar Fabrizio is een toffe jongen. Ik sluit zeker niet uit dat het méér wordt.”

Lisa Love Island

‘Fabrizio heeft me verrast’

En wat vindt Lisa dan zo leuk aan Fabri? “Ik keek niet naar Temptation Island. Dus ik kon op basis van dat programma geen oordeel over hem vellen. Maar ik hoorde en las van alles over hem. En als je hem zo ziet met zijn tattoos… Hij lijkt een echte macho. Maar zo is hij dus níét. Ja, hij heeft me echt verrast. Je kan met Fabrizio over álles praten. Hij is lief, attent. En ambitieus. Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man.”

Een vervolgdate zit er dus wel aan te komen. “Ja, dat zou leuk zijn! En als het iets wordt, zoveel te beter. Draait het op niets uit, dan heb ik alvast een heel toffe man leren kennen. Leuke ervaringen, leuke mensen ontmoeten. ’t Zijn dingen die het leven de moeite waard maken”, jubelt Lisa tot slot. To be continued!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis)