Love & Reality

Dit zijn de twee genomineerden die op rand van Big Brother-uitschakeling staan

Er is nogal wat kritiek op het ‘saaie’ Big Brother dit seizoen, maar deze week is het toch echt weer tijd voor een spannende eliminatieronde. De bewoners hebben hun stemmen uitgebracht, er zijn twee genomineerden die moeten vrezen voor een exit.

Spoiler alert

Het gaat om Els en René. Laatstgenoemde is pas net in het huis, maar balanceert dus nu al op een zijden koortje. De stemronde werd geopend door Theo, die ook op Els en René stemde. “Omdat ik denk dat René een spel speelt en niet het achterste van zijn tong laat zien.” Els vindt hij een zwakke schakel in de groepsspelen, dus ook zij krijgt een stem van hem.

De meest spraakmakende stem komt van Thomas, die nieuwkomer Jill nomineert. Dit terwijl de twee juist zo veel met elkaar omgingen, en kijkers zelfs hoopten op een kleine romance. “Ze komen er rustig bij. Ik heb een paar keer met hen proberen te praten. Ik vind Jill echt aardig maar ik heb het gevoel dat er iets is. Ik vind haar heel raar. Dat heb ik hetzelfde als bij René.”

In de teaser voor de aflevering van morgen zien we echter dat Thomas al enorme spijt heeft van zijn nominatie voor Jill. Gelukkig was het nog zonder consequenties, want René en Els zitten dus in de gevarenzone.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – Ziko – Els – Nick – Zoey – Jill – Rene 

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)