Love & Reality
Sunita Pfister Love Island 2022

Sunita Pfister in Love Island vrolijk model en zonnestraaltje

Sunita Pfister is één van de twaalf originals in Love Island 2022. Met haar betoverende looks kent dit aanstormend talent in de modellenwereld geen enkele moeite om mannen hof te maken, maar de ware liefde leverde het nog niet op. Wie weet schiet Cupido in Love Island alsnog raak bij Sunita.

Sunita Pfister in Love Island

Love Island is terug op de buis. Onder leiding van presentatoren Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst vliegen twaalf originals naar het Spaanse Gran Canaria in de zoektocht naar ware liefde – en naar de geldprijs van 25.000 euro. Tijdens herkoppelingen moet gekozen worden wie de beste match is, degene die alleen achterblijft vliegt linea recta terug naar Nederland/België. Wie gaan Job en Esmee (inmiddels al uit elkaar) opvolgen als winnaars?

Love Island-Sunita is model en marketeer

Sunita Sophia Pfister zag 21 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Amsterdam. Haar eerste opleiding was Verpleegkunde, op het Regio College, maar na een jaar kwam ze er achter dat dat toch niets voor haar was. Daarom begon ze op het ROC Amsterdam aan de studie marketingcommunicatie, die ze in 2021 afrondde. Na bijbaantjes als – met name – verkoopmedewerkster was haar eerste échte baan bij Mos Fox (marketeer). Haar hart ligt echter in de modellenwereld: de beeldschone Sunita staat sinds september 2020 onder contract bij Mix Models, zetelend in de hoofdstad van ons land.

Het zonnetje in huis

Haar vriendinnen omschrijven Sunita als ‘Soe’, ‘Zunnetje’ en ‘Sunshine’, aangezien ze vaak het zonnetje in huis is. Op Gran Canaria zal een extra zonnetje niet per se nodig zijn, maar haar aanstekelijke enthousiasme kan haar natuurlijk wel aan een man die haar leven extra zonnig gaat maken helpen. Sunita houdt van het befaamde ‘hard to get’-spelletje en ziet zichzelf niet echt als een flirt, maar feit is dat mannen maar wat vaak ten prooi vallen aan haar stralende glimlach.

Een zwak voor keukenprinsen

Desondanks is Sunita Pfister nu al weer een maandje of tien vrijgezel. Ze valt op mannen met humor. Verder hecht de beauty veel waarde aan onbegrensde steun van een partner en is ze dol op avontuurlijke dates. Dat hoeft niet gelijk iets heel groots te zijn, want ook van kleine gestes gaat haar hartje sneller kloppen. Maar haar hart maakt pas écht een sprongetje als een man speciaal voor haar een lekkere maaltijd heeft voorbereid. Een heer die goed is in de keuken staat bij Sunita dus zeker gelijk op voorsprong. Laten we hopen dat het de ware liefde op gaat leveren voor Sunita in Love Island NL/BE!

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mix-Models (@mixmodels)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruby (@ruby.thursdays)