Love & Reality

Lisa Sace doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Lisa Sace is deelnemer van Ex on the Beach All Stars, het vijfde seizoen van de realityserie op MTV. Lisa zette de boel in Ex on the Beach seizoen 3 al enorm op stelten, dus de verwachtingen betreft haar voor de aankomende editie zijn torenhoog gespannen!

Lisa Sace in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Nederland maakte kennis met Lisa Sace tijdens Ex on the Beach seizoen 3. En dat ging gelijk op een, op zijn zachtst gezegd, bijzondere manier. De vurige beauty kwam als voormalige vlam van Alex Maas, en maakte de meest spraakmakende entree van alle jaren EOTB.

Lisa Sace ex van Alex Maas in Ex on the Beach seizoen 3

Ze waarschuwde Alex dat hij ‘het niet makkelijk zou gaan krijgen’, kreeg als reactie een glas drinken over haar heen en begon vervolgens met alles wat op de eettafel stond te gooien. Uiteindelijk moesten de beveiligers hen uit elkaar halen, en noemden de andere dames in het huis haar gelijk een krankzinnige. Geen slechte score, zo’n 5 seconden na je binnenkomst.

Op haar eigen Instagram noemt Lisa zichzelf nu dan ook ‘Queen Psycho’, een term die niet geheel uit de lucht lijkt gevallen. Ze houdt immers van drama. Dat belooft wat voor Ex on the Beach Double Dutch All Stars. “De villa kan het servies eruit hebben gehaald, maar ik heb mijn eigen servies meegenomen voor als iemand mijn lontje laat branden”, waarschuwt ze alvast.

Het afgelopen halve jaar heeft Lisa gewerkt, gewoond en vooral gefeest op Curaçao. Tijdens haar tweede deelname aan EOTB hoopt ze vooral dat ze playboy Jorden weer tegen gaat komen. Met hem had ze al het nodige fysieke contact tijdens seizoen 3.

Lisa Sace in Lekker Slim!

Vlak voordat ze voor een half jaar naar Curaçao vertrok, was Lisa Sace nog te zien in het televisieprogramma Lekker Slim! In dit programma beantwoorden jongeren, die niet overlopen van intelligentie, lastige vragen over algemene dingen zien te beantwoorden.

Lisa kreeg vragen over onder anderen Prinsjesdag en bekende Nederlandse kunstenaars voor haar kiezen. Hoe dat verliep? Het feit dat ze de onderstaande ‘Domste Mensen van Nederland’-compilatie heeft gehaald zegt eigenlijk wel voldoende!

https://youtu.be/tt5Gwatgns0