Love & Reality

Sandra Keur in Love Island NL 2021 de nieuwe bombshell

Sandra Keur heeft in Love Island in aflevering 26 haar entree gemaakt. Daarbij vertelde de Overijsselse nagelstyliste dat op voorhand met name Donny en Joey haar wel aanspreken, maar je weet natuurlijk nooit hoe het op Love Island verloopt.

Sandra Keur in Love Island NL 2021

Sandra Keur is 27 jaar en komt uit de provincie Overijssel. Aldaar runt ze sinds 2015 haar eigen nagelsalon genaamd Hands on Fleek. In het verleden werkte ze als verkoopmedewerkster in diverse kledingwinkels, maar als nagelstyliste voelt ze zich inmiddels helemaal als een vis in het water.

Sandra omschrijft zichzelf als spontaan en open, maar ze loopt zo nu en dan ook nog wel té hard van stapel en wordt dan heel druk. In een man wil ze derhalve ook energie voelen, en met hem kunnen lachen. “Als ik met iemand niet kan lachen, is het al snel klaar.”

Love Island-Sandra is nagelstyliste

Na vier jaar het vrijgezellenbestaan te hebben geleefd vindt Sandra het de hoogste tijd om weer hopeloos verliefd te worden. De tijd is rijp om leuke dingen te gaan doen, en echt te gaan settelen. Huisje, boompje, beestje: dat ambieert ze knappe Sandra zeker.

Eerste indruk: Joey en Donny

In eerste instantie richt ze haar pijlen op Donny en Joey, omdat zij haar ‘leuke, eerlijke mannen’ lijken. “Ik kijk er echt naar uit om me open te stellen en misschien wel verliefd te worden. Wie weet is Prince Charming hier voor mij.”

In haar vrije tijd is Sandra veel bezig met beautyness, kleding en reisjes maken naar mooie bestemmingen als Curaçao. Het zou toch enig zijn als ze onder de Spaanse zon op Love Island een (reis)partner kan scoren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sandra K. (@sandraxbtb)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sandra K. (@sandraxbtb)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sandra K. (@sandraxbtb)