Love & Reality
Joey Love Island

Joey Lauhouh in Love Island NL 2021 voetballer en fitboy

Joey Lauhouh is één van de tien deelnemers aan Love Island NL 2021. Met zijn looks, waaronder een afgetraind lichaam, krijgt hij altijd erg veel vrouwelijke aandacht, maar de ware liefde leverde het nog niet op. Hopelijk verandert dat onder de Spaanse zon in de Love Island-villa.

Joey Lauhouh in Love Island 2021

Joey Lauhouh is op papier 25 jaar oud, maar in de praktijk ziet hij zichzelf als een stuk ouder en vaak veel volwassener dan leeftijdsgenoten. Joey is een familiemens, mede doordat hij met drie zussen opgroeide met wie hij zeer hecht is. Met vrouwen omgaan werd hem dan ook met de paplepel ingegoten. Hij valt op vrouwen die hem een tikkeltje nerveus weten te maken en zoekt naar de toekomstige moeder van zijn kids.

Love Island-Joey voetballer Alphense Boys

Joey is een getalenteerd voetballer. Hij doorliep de jeugdopleiding van de Alphense Boys en keerde daar in 2019, na korte uitstapjes bij sv Arc en de Rijnvogels, terug. De tweebenige aanvallende middenvelder toonde bij de Alphense Boys in het afgelopen seizoen, die helaas maar heel kort was vanwege de coronapandemie, zijn kunsten in de Hoofdklasse A Zondag (5 wedstrijden, 1 doelpunt en 2 assists). Voor het brood op de plank is Joey zelfstandig personal trainer, dat is ook wel aan zijn eigen fysieke gesteldheid af te zien.

‘Nog nooit verliefd geweest’

Qua uiterlijk heeft Joey Lauhouh, die uitblinkt met zijn sterke humor, op dames met donker haar, blauwe ogen en een goede bilpartij. Als hij eenmaal in een relatie zit is hij uiterst zorgzaam, zal hij zijn vriendin als een prinsesje behandelen, maar kan hij tegelijkertijd ook echt je beste vriend worden.

Al was Joey tot dusver in zijn leven nog nooit compleet verliefd. Hopelijk maakt Joey in Love Island dus voor het eerst kennis met Cupido!

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FC Rijnvogels (@wijzijnfcr)