Love & Reality

Romey maakt zijn entree in Ex on the Beach Double Dutch

Romey is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. In aflevering 4 is Romey het strand op komen lopen als verse versterking voor de show. Hij is de ex van Lynn van Tiggelen en vastbesloten om er met haar een groot feest van te maken in de villa.

Romey in Ex on the Beach Double Dutch

Romey is 23 jaar en werkt als dj. Hij draait voornamelijk hiphop en zijn voornaamste werkgever is MTV. Voor de crew van de zender die ook Ex on the Beach uitzendt was hij dus allang geen onbekende meer.

Romey ex van Lynn in Ex on the Beach

In het verleden heeft Romey nogal wat vreemde avontuurtjes beleefd. “Ik heb wel eens seks gehad in de auto bij mijn schoonouders, op de achterbank, terwijl zij voorin zaten”, vertelt hij.

Lynn kent hij van de groepsapp ‘Orgiepaleis’, de bijnaam van het huis van Lynn. “Is het hier ook zo’n Orgiepaleis?’, vraagt Romey dan ook gelijk op het strand. Het antwoord op die vraag zou vanaf nu wel eens ‘ja’ kunnen zijn..

Romey gaat gelijk op date met Olivia

Bij zijn binnenkomst mag Romey op date met Olivia. Tijdens die date wordt al snel duidelijk dat hij ook Dennis Roos al kent, als mede-Hagenees. Maar ‘ze zijn niet de dikste vrienden’.

Een poging van Romey bij Olivia om close te worden wordt gelijk de grond in geboord, en dus zet de nieuweling het op zijn eerste avond direct vol op het zuipen. Het belooft nog een enerverende tijd te worden met Romey als extra ex in EOTB!