Love & Reality
Luca Ex on the Beach seizoen 8

Luca in Ex on the Beach: Double Dutch op zoek naar zijn barbiepop

Luca behoort tot de acht originals van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Hij heeft alvast wat advies in kunnen winnen bij zijn goede vriend Dennis Roos (EOTB-bekende) en komt zelf puur voor de lust naar de villa, want verliefd worden overkomt hem niet zo snel. Al weet je het in EOTB maar nooit.

Luca in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Luca is Tukkerse playboy

De 23-jarige Luca komt uit het Tukkerse Twente, net als groepsgenoot Jennifer overigens. Hij kickt op drama, spanning en sensatie. Zijn voornaamste reden om mee te doen aan Ex on the Beach: Double Dutch is pure lust. Want een gratis vakantie in een luxueuze villa samen met sexy medesingles, wie wil dat nou niet? Luca is nou eenmaal een playboy. Hij ‘zal dan ook zeker niet kieskeurig zijn en alleen voor zijn type vrouw gaan’, lezen we op zijn profielpagina bij MTV, oftewel: Luca gaat ‘pakken wat hij pakken kan’. “Soms geef ik een vrouw het gevoel dat ik haar leuk vind, maar als ik eenmaal mijn ding heb gekregen dan is het vaak aju paraplu”, zegt de casanova.

Op zoek naar een barbiepop

Luca komt dus niet om vrienden te maken, maar simpelweg met het doel om zoveel mogelijk dames in zijn bed te krijgen. Mocht hij dan toch zijn ideale partner moeten beschrijven, gaat hij voor blond, veel tattoos en alles zoveel mogelijk opgespoten. Van lippen tot borsten. Een echte ‘barbiepop’, daar is Luca gek op. Qua innerlijk heeft hij een zwak voor een tikkeltje arrogantie. Maar reken er maar niet op dat Luca ook echt verliefd gaat worden in EOTB; dat wordt hij eigenlijk nooit. Tot ongenoegen van zijn eigen moeder.

Drama en sensatie op komst

De grote vraag is natuurlijk of Luca misschien dan tóch een dame in de villa gaat ontmoeten die hij wel vaker terug wil zien? Al is de kans op voorhand een stukje groter dat het bij ruige, wilde ervaringen om nooit te vergeten gaat blijven. Op de persdag van MTV verklapte Luca immers alvast: “Heel veel drama, heel veel sensatie, er gebeurt continu wat. Er is geen moment dat er niets gebeurt.” Hoe dan ook, succes Luca!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)