Love & Reality

Robin van Asseldonk in Temptation Island: Love or Leave de verleider

Robin van Asseldonk is te zien als verleider in Temptation Island: Love or Leave, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Robin van Asseldonk in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Robin Limburgse hunk in de gehandicaptenzorg

De 24-jarige Robin van Asseldonk is geboren in Helmond maar woont tegenwoordig in Venray, provincie Limburg. Hij werkt als persoonlijk begeleider bij Dichterbij,  met mensen met een verstandelijke beperking.

In zijn vrije tijd pakt Robin graag een festival mee – mits de omstandigheden het toelaten, natuurlijk – of duikt hij de sportschool in om zijn imposante, gigantische lichaam in shape te houden.

Jaydi, Gulcin, Karina of Denise?

Op Temptation Island: Love or Leave hoopt hij mede dankzij zijn afgetrainde lichaam eindelijk zijn droomvrouw te kunnen scoren. Zijn enige eisen vooraf zijn dat ze net zo lief, knap en zorgzaam is als hijzelf. Wij zijn alvast razend benieuwd of Jaydi, Gulcin, Karina of Denise bij hem in de smaak zal gaan vallen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIRIcoaching (@miri_coaching)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Robin (@robinvdijck)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris (@ckworldphotography)