Love & Reality

Reamon Valentino nieuwe ex in Ex on the Beach Double Dutch

Reamon Valentino is te bewonderen in Ex on the Beach Double Dutch. In de aflevering van 10 mei maakte hij zijn opwachting in de serie, waarmee hij zijn ex Ayla de Zwart behoorlijk overdonderde.

Reamon Valentino in Ex on the Beach Double Dutch

Raemon Valentino is 28 jaar en omschrijft zichzelf als een ‘gladde casanova’. Hij valt niet op ‘surfplanken’, zoals hij het noemt, en vindt rondingen bij een vrouw dus een absolute must. “Het moet er gewoon allemaal op zitten: total package.”

Dat het met Ayla de Zwart in het verleden serieus is geweest blijkt wel uit het feit dat Raemon een tattoo met haar naam op zijn lichaam heeft. Het is één van de vele versieringen die op zijn afgetrainde lijf prijken.

Reamon in Ex on the Beach de ex van Ayla

Voor het brood op de plank is Reamon van alle markten thuis. Je kan hem namelijk inhuren als dj, maar ook als personal trainer en bovendien werkt de spierbundel nog in het vastgoed met zijn eigen bedrijf RR Vastgoed én voor een autoverhuurbedrijf. Reamon is er maar druk mee, dus.

Gelukkig had hij ondanks al die baantjes ook nog genoeg tijd over om mee te doen aan Ex on the Beach Double Dutch, al is zijn ex Ayla de Zwart daar niet gelijk heel erg blij mee. Dat belooft dus een flinke dosis drama!