Love & Reality
B&B Vol Liefde seizoen 2 deelnemers

Nieuw seizoen B&B Vol Liefde op deze datum van start

Goed nieuws voor de fans van B&B Vol Liefde. Het tweede seizoen van de succesvolle realityserie heeft namelijk een releasedatum gekregen. Eerder werd al duidelijk dat B&B Vol Liefde in de zomer terug zou zijn voor nieuwe afleveringen. Nu is duidelijk geworden dat het 11 juli zover is.

Dagelijks op tv

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde is op maandag 11 juli terug voor gloednieuwe afleveringen. In seizoen 2 gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar een leuke partner. We reizen dan ook weer af naar verschillende plekken in Europa om de zoektocht van de B&B-eigenaren te volgen. Extra goed nieuws is dat we iedere doordeweekse dag kunnen rekenen op een nieuwe aflevering. Dat betekent dat dit jaar voor het eerst ook op vrijdag een aflevering verschijnt.

Zeven weken

Daarnaast duurt het seizoen ook nog eens langer. Zo kunnen we de nieuwe B&B-eigenaren liefst zeven weken volgen. Welke B&B-eigenaren het geschopt hebben tot de tv-serie, is nog niet bekend. Op kerstavond maakten we al kennis met de elf nieuwe B&B-eigenaren.

➡ Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!