Love & Reality
Mitch Alberg Temptation Island VIPS verleider

Mitch Alberg is verleider in Temptation Island VIPS

Mitch Alberg is verleider in Temptation Island VIPS. Deze hunk doet onder de naam Mitch mee aan het programma, maar is ook wel bekend als Mitchell. Hij is 28 jaar oud en heeft naar eigen zeggen geen enkel probleem om de dames te verleiden. Vooral met zijn ogen weet hij de vrouwen voor zich te winnen.

Mitch Alberg verleider Temptation Island VIPS

Mitch Alberg is verleider in Temptation Island VIPS. Met zijn 28 jaar oud heeft Mitch al aardig wat ervaring op het gebied van liefde. Hij heeft al aardig wat vrouwen leren kennen en naar eigen zeggen al een flinke reputatie opgebouwd. Hij zou dan ook al de naam Sensation hebben gekregen vanwege zijn liefdescarrière.

Voordat Mitch meedeed aan Temptation Island VIPS, hield hij zich met heel andere dingen bezig. Hij was veel aan het voetballen en heeft onder meer gewerkt bij Shell. Daarnaast is hij de eigenaar van het bedrijfje Feed-it waarmee hij goede voedingsstoffen inkocht en verkocht. Momenteel werkt hij samen met een aantal andere verleiders aan het kledingmerk Chachi waar we in de toekomst ongetwijfeld nog veel meer over gaan horen.