Love & Reality

Michelle van Tuyl in Temptation Island: Love or Leave single

Michelle van Tuyl schittert in Temptation Island: Love or Leave als één van de twaalf bloedmooie vrijgezelle dames. Op zakelijk gebied heeft de blondine het inmiddels uitstekend voor elkaar, maar het zou leuk zijn als ze spoedig een man vindt om haar successen mee te delen.

Michelle van Tuyl in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Michelle is succesvol kapster

Michelle van Tuyl zag 31 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Apeldoorn, Gelderland. Aldaar behaalde ze in 2011 al de headlines van de kranten en websites door tweede te worden bij de Coiffure Awards, categorie Heren Regio Zuid, te worden. Ze begon vier jaar daarvoor met knippen in een kapperszaak en was de jongste van alle genomineerden bij de Coiffure Awards, voor mensen uit de kapperswereld in Nederland een bijzonder prestigieuze aangelegenheid.

Inmiddels heeft Michelle dan ook haar eigen kapperszaak, in Amsterdam, genaamd Sjenkels. Die zaak nam ze recent, in de zomer van 2021, over. Desondanks heeft Michelle genoeg tijd over voor een leuke man aan haar zijde. Misschien wordt dat één van de heren uit Temptation Island: Love or Leave (Wouter, Nico, Bert of Koen) wel.

Eigen zaak, nu nog een man

Hoe dan ook hunkert Michelle na drie jaar het vrijgezellenbestaan te hebben gehad wel weer naar liefde. Naar een man met wie ze echt iets op kan gaan bouwen. Op haar profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt Michelle omschreven als ‘een pittige en avontuurlijke dame’.

Ze heeft een zwak voor zelfverzekerde mannen met doorzettingsvermogen. Als ze een goede klik heeft met iemand en de chemie er is, kan ze snel verliefd worden en gaat ze er ook helemaal voor. En een bijkomend voordeel: je zal nooit meer een bad hair day hebben!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!