Love & Reality
Merijn Love Island 2022

Merijn van den Heuvel in Love Island de Brabantse energiebom

Merijn van den Heuvel schittert in Love Island. Hij maakt deel uit van de groep originals in de villa en komt met maar één doel naar de Spaanse villa: afscheid nemen van het single leven. Zit er in Love Island een leuke dame bij die zijn hartje sneller kan laten kloppen?

Merijn van den Heuvel in Love Island

Love Island is terug op de buis. Onder leiding van presentatoren Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst vliegen twaalf originals naar het Spaanse Gran Canaria in de zoektocht naar ware liefde – en naar de geldprijs van 25.000 euro. Tijdens herkoppelingen moet gekozen worden wie de beste match is, degene die alleen achterblijft vliegt linea recta terug naar Nederland/België. Wie gaan Job en Esmee (inmiddels al uit elkaar) opvolgen als winnaars?

Love Island-Merijn is Brabants feestbeest

Merijn van den Heuvel is met zijn 21 lentes één van de jongste kandidaten in Love Island, maar toch is zijn afgelegde carrièrepad nu al bijzonder imposant. Hij runt namelijk een uiterst succesvol eigen elektrobedrijf, in de provincie waar hij vandaan komt: Noord-Brabant. Voor gezelligheid en een drankje kan je dan ook altijd bij deze gespierde energiebom aankloppen. Merijn hecht erg veel waarde aan zijn familie, die hij dan ook erg zal gaan missen tijdens zijn verblijf op Love Island. Vooral zijn ouders zijn erg geliefd bij Merijn, die trots is op het feit dat mama en mama al 29 jaar stapelverliefd op elkaar zijn.

Sukkel voor de liefde

Zo iets ambieert Merijn van den Heuvel ook, te beginnen met de ware ontmoeten op Love Island. Tot dusver wil het echter nog niet zo vlotten met zijn liefdesleven. Al ligt dat zeker weten niet aan zijn versierskills, want met zijn eigen openingsdansje, aanstekelijke glimlach en strakke sixpack (Merijn duikt meerdere keren per week de sportschool in, zijn lichaam is zijn tempel) weet hij wel degelijk dames om zijn vinger te winden, en hen het hoofd dol te maken. Het probleem is: de dames blijven nooit langer plakken. Of hij zélf niet, dat kan natuurlijk ook nog.

Gezocht: spontane dame voor actieve dates

In Love Island NL/Be wil Merijn, die in zijn vrije tijd graag naar festivals (bij voorkeur technomuziek) bezoekt, een spontane dame met mooie, sprekende bruine ogen aan de haak slaan, om vervolgens lekker actieve dates met haar te kunnen ondernemen. Wie weet gaat de vonk op Gran Canaria dan eindelijk overslaan bij de knappe elektricien uit Brabant. Succes, Merijn!

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @merijn.h

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @merijn.h