Love & Reality

Maura Higgins is te zien in Love Island UK

Maura Higgins behoort tot de groep beeldschone deelnemers in Love Island UK. In de realityserie hoopt dat haar iets gaat lukken wat tot dusver nog niet is gelukt: de ware liefde tegen het lijf lopen.

Maura Higgins in Love Island UK

Maura Higgins is 28 jaar en komt uit Country Longford, uit Ierland. Ze werkt tegenwoordig als pitspoes: ze verzorgt, verhuld in een strak pakje, de marketing op de pitstops bij Formule 1-races.

Love Island UK-Maura is pitspoes en model

Verder verdient Maura haar brood ook als model. In de modellenwereld is ze allang geen onbekende meer, want ze werkte al voor onder meer Monster Energy en op evenementen als de Bellator MMA en FIA World Rallycross.

Bovendien flaneerde ze in 2017 in de videoclip van Get Low van zanger Liam Payne en heeft ze popster Ariana Grande eens mogen ontmoeten.

Eerlijke Maura op zoek naar haar droomman

Al die fame om haar heen leverde echter nog geen ware liefde op, ook al heeft Maura reeds een relatie van bijna negen jaar gehad. Koken kan ze absoluut niet, maar ‘ze is wel een goede vriendin omdat ze altijd eerlijk en loyaal zal zijn’.

“Ik ben dan ook nog nooit vreemdgegaan. Wel ben ik zelf een keer bedonderd door een ex-vriendje. Ik vertrouw iemand tot het tegendeel is bewezen. Zo ben ik nu eenmaal.”

Laten we hopen dat Maura Higgins’ goedheid in Love Island UK beloond gaat worden met het vinden van die ene droomman!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Just 1 Hour until our beauty is back on your screens @loveisland @itv2 🌴 Which boy do we think she is going to connect most with? ❤️ #TeamMaura

Een bericht gedeeld door MAURA HIGGINS (@maurahiggins) op