Love & Reality

Matthijs Verkade in Temptation Island: Love or Leave als extra verleider

Matthijs Verkade is de extra verleider in Temptation Island: Love or Leave. Hij kwam in aflevering 3 de villa binnen en nam het stokje over van Bowy, die door de deelnemende dames naar huis werd gestuurd.

Matthijs Verkade in Temptation Island: Love or Leave

Matthijs Verkade kwam binnen zoals hij ook is: rexaled en vol zelfvertrouwen. Hij doet Jaydi ‘denken aan de botoxdokter van haar moeder’, maar daar kan hij verder niet zo veel aan doen. Karina vond Matthijs ‘goed overkomen en good looking’.

Niet voor niets werkt de 27-jarige Matthijs, naast zijn job als personal trainer, ook steeds meer voor de camera als model. Hij heeft roots in vier verschillende landen: Nederland, Suriname, India én Egypte. Het zal je dan ook niet verbazen dat Matthijs met enige regelmaat het vliegtuig pakt om ons kikkerlandje tijdelijk te ontvluchten, en in te ruilen voor zon, zee en strand.

Matthijs heeft roots in Nederland, Suriname, India en Egypte

Matthijs ziet zichzelf als een gezellig en sociaal persoon die altijd open staat voor nieuwe ervaringen en avonturen. Meedoen aan Temptation Island: Love or Leave is daar uiteraard een voorbeeld van. “Af en toe mis ik een partner en een maatje in het leven. Als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn broer, die twee kinderen heeft, vind ik dat heel mooi om te zien.”

Binnenkomen vond Matthijs ‘best even lastig’. “Maar ik merkt dat ik al heel snel wel een klik had met de meiden. Het meest trekt hij toe naar Jaydi. “Een hele mooie verschijning, een lekker spontaan.” Al heeft hij dan wel zware concurrentie van Ricky. We gaan meemaken of Matthijs toe weet te slaan!

Geplaatst door Matthijs Verkade op Donderdag 3 augustus 2017

Geplaatst door Matthijs Verkade op Zaterdag 22 april 2017