Love & Reality

Bowy van Dam in Temptation Island: Love or Leave als verleider

Bowy van Dam is als verleider te zien in Temptation Island: Love or Leave, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Bowy van Dam in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Bowy hardwerkend feestbeest uit Tiel

Bowy van Dam (28) is geboren en getogen in Tiel, maar werkt inmiddels al jarenlang in de Randstad. Aldaar is hij marketing- en communicatiespecialist bij Aditech, het grootste detacheringsbureau voor technici van Nederland.

Verder is hij DJ en producer in technomuziek. Op de website Werf-en legt Bowy uit hoe hem dat ook helpt in zijn werk als marketeer: “Ik ben opgegroeid in de offline marketing. In de evenementenwereld hebben ze daarin altijd vooropgelopen. Die achtergrond helpt nu wel.”

Niet het braafste jongetje van de klas

In zowel zijn persoonlijke, als in zijn werkleven houdt Bowy van Dam van risico’s nemen en out of the box denken. Zoals bijvoorbeeld meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. “Waarom willen we allemaal het braafste jongetje van de klas zijn?”

“Zo wil de nieuwe generatie ook helemaal niet aangesproken worden. Laten wij dan maar dat brutaalste jongetje van de klas zijn. Als je wil groeien, kun je niet iedereen te vriend houden, en moet je af en toe wat mensen tegen de tenen durven te schoppen.”

In zijn vrije tijd is Bowy van Dam bijna altijd in de sportschool (hij beoefent zeer gedreven crossfit) of op een leuk feestje te vinden. Hoewel hij op die feesten altijd flink de bloemetjes buiten zet, is de hunk nog niet de ware tegen het lijf gelopen. Wie weet gebeurt dat wél op Temptation Island?

Style is what you choose 👔

Geplaatst door Bowy van Dam op Maandag 9 november 2020

Doei! Ik ga naar Thailand! ☀️🏝

#holiday #muaythai #crossfit #party #mojitos #beachlife #okdoei

Geplaatst door Bowy van Dam op Maandag 23 december 2019