Love & Reality
Raphaella Love Island

Love Island-Raphaëlla woedend: “Weet je hoe gek ik werd? Ik werd helemaal lijp”

Raphaëlla Deuringer besloot Love Island zelf te verlaten nadat ‘haar’ Mattheüs uit Casa Amor terugkwam met een andere dame, namelijk Jaimy. De Belgische beauty voelde de bui al een beetje hangen op het moment dat alle mannen plots uit de villa verdwenen waren.

Over Casa Amor, winnaars Mert en Joan & het bedrog van Remco

“Ik heb alle seizoenen van Love Island gezien, ook UK. Maar ik dacht: in Nederland is er nooit een Casa Amor geweest, en nu met corona gaan ze dat al helemaal niet doen. Wel dus. Moet dat nou nét in ‘mijn’ seizoen gebeuren”, blikt Raffie terug met Youtuber Nick Eshuis.

Verder vertelt Raphaëlla dat ‘iedereen eigenlijk al wel wist dat Mert en Joan zouden gaan winnen’, en dat ze absoluut nooit mee zal doen aan bijvoorbeeld Temptation Island of Ex on the Beach.

En tot slot over het bedrog van Remco jegens haar beste Love Island-vriendin Imen: “Ik had niets door. Ik dacht juist dat hij super oprecht was, hoe hij naar haar keek en hoe hij haar vastpakte. Ik zat al thuis toen het uitkwam, weet je hóé gek ik werd? Ik werd echt helemaal lijp. Heel het programma is voorgelogen. Waar is de geloofwaardigheid van Love Island nu?”