Love & Reality

Love Island-Lisa in trouwjurk, Temptation-Milou dolgelukkig met haar champion

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Love Island-Lisa schittert in trouwjurk

Lisa deed in het verleden mee aan Love Island. Ze verloor haar hart daar aan Thijs Bouman, maar eenmaal terug in Nederland ging hun liefde snel de verkeerde kant op. Twee maanden na het programma hakten de twee de knoop door en beëindigden ze de relatie. Een prins op het witte paard heeft Lisa sindsdien nog niet gevonden, maar ze poseert nu wel in een prachtige trouwjurk. Onder de post schrijft ze: “One day ” Hieronder de foto’s.

Temptation-Milou geniet met volle teugen van vriend

Milou was in het verleden te zien in Temptation Island. Daarin wilde ze haar relatie met Heikki testen, maar dat verliep niet helemaal als gepland. Inmiddels is ze alweer een tijdje gelukkig met Martijn. Op hun Instagram-profiel delen de twee nu opnieuw plaatjes samen. Milou schrijft erbij: “My champion ♥️”