Love & Reality

Lang Leve de Liefde: ‘Ik legde mijn borsten op de bar’

In de Lang Leve de Liefde-aflevering van vrijdagavond keerden Melissa en Monique én Lucette en Lino terug. Daarnaast maakten we kennis met een nieuw koppel: de 28-jarige Ricardo en de 31-jarige Jopie!

“Voor op je slaapkamer”

Lucette en Lino zijn pas net aanbeland bij het kennismakingsproces: “Ik ben Lucette.” “Lino!” “Hoe is het goed?” “Klein beetje zenuwachtig, wat zie je er mooi uit.” “Waarom ben je zenuwachtig? We gaan toch gewoon op avontuur?” Lino is kunstenaar en heeft een ‘doekie’ gemaakt voor zijn match: “Voor op je slaapkamer. Ik hoop dat ik hem vaak mag zien.” Zij heeft ook een cadeautje voor hem: een stropdas… “Die doe je om je nek, weet je wel? Dan kan ik je vanavond zo meenemen naar het bubbelbad.” Het volgende presentje behoeft enige introductie: “Vanaf nu blijf ik altijd bij jou…” Het is een… knuffelbeer! “Ik ben gek op knuffelbeestjes en het is Lang Leve de Liefde, hè?”

Ruzie met koffiezetapparaat

Het geavanceerde koffiezetapparaat gaat Lino wat boven de pet: “Heb ik nou het IQ van een kameel dan? Geef mij maar gewoon een oude keuken, ik heb een oud huis. Maakt geen f*ck uit.” Lucette: “Heb je al koffie? Het is wel een project, hè?” Lino: “Wát een ‘giebesding’. Nog even en dan ga ik thee drinken.” De twee hebben iets gemeen: ze gingen ‘vroeger’ naar de parenclub. Lino: “Ja, daar ben ik weleens geweest.” Lucette: “Ik ging met mijn ex altijd naar de parenclub. Maar daar heb ik ook mijn werk van gemaakt. Ik dans graag, maar ook een klein beetje p*rno. Maar dan wel met jongere mannen trouwens, dat is echt mijn doelgroep.”

Veel

Even later belt ze met een vriend en is ze niet al te positief over haar date: “Ik merk ook: hij is wat langzamer van begrip. Hij wilde koffiezetten, maar hij snapt het koffiezetapparaat nog niet.” Daarna kleedt ze zich om, ze trekt een jurkje aan met een diep decolleté: “Dit is mijn stijl. Ik hou van veel. Alles is echt hè. Mijn lippen ook, mijn moeder had hele dikke lippen. Ik zeg altijd, ook met mijn borsten, daar ben ik gewoon blij mee. Die mag je ook gewoon laten zien. Vroeger legde ik ze gewoon op de bar, dan zei ik: twee biertjes.”

Melissa en Monique

Bij Melissa en Monique spat de liefde nou niet echt van het beeldscherm… “Toen ik binnenkwam had ik niet echt hoge verwachtingen of zo. Ik zag jou voor het eerst en voelde me eigenlijk niet zo aangetrokken tot je. Ik zoek eigenlijk een vrouwelijker type, omdat ik zelf natuurlijk een ‘mannetje’ ben. Dat bij elkaar maakt voor mij dat ik besloten heb om te verlengen.” Andersom is dat net zo: “Toen jij binnenkwam had ik eigenlijk ook zoiets van: dit is voor mij te mannelijk. Jij houdt bijvoorbeeld van gamen, bowlen. Je gaat niet vaak op pad, maar ik wel, naar het theater, uit eten. Daarom wil ik óók niet verlengen.” Over en sluiten dus!

Jopie en Ricardo

Jopie is 31 en is inmiddels zes jaar single: “Ik zou het heel leuk vinden om een man te hebben waar ik mijn leven mee kan delen. Ik zoek een echte man! Hoe ziet hij eruit? Een klein beetje gespierd, hij mag tatoeages hebben. Waar ik het meeste op let bij een man? Dat hij uit zijn ogen straalt. Ik hoop ook wel dat hij ergens de jaguar in mij ziet. Ik ben niet alleen liefdadig. Als het bevalt ga ik voor de kill.” Jopie is op jacht en Ricardo (28) is haar prooi. Hij werkt als voorman in de bouw: “Ik wil daten om eventueel te trouwen. Dat doe ik niet voor de fun. Ze mag slank zijn, ze mag ook een beetje chubby wezen. Als ik m’n armen maar gewoon om haar heen kan doen voor een knuffel.”

Het klikt best wel tussen deze twee LLDL-deelnemers. Ricardo: “Je hebt een positieve attitude ‘over je heen’. Het is fijn om bij je te zijn, dat heb je ook, zo’n uitstraling. Ik hou van blond eigenlijk, wel redelijk hét plaatje.” Hij geniet daarna met volle teugen van het eten: “Ik zeg je eerlijk, jij hebt je pluspunten al binnen, hoor. Ik had het zelf niet beter gekund.” Hij begint te flirten: “Ik heb echt wel een trigger dat ik naar je ogen kijk en dat ze wel mooi zijn. Ja. Twinkels zijn het.”

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!