Love & Reality

Familie Jelies heeft wat te vieren en zet grote stap richting emigratie

De familie Jelies heeft wat te vieren. Nog niet zolang geleden werd bekend dat het gezin hun huis te koop had gezet. De familie, die te volgen is in Een Huis Vol, heeft zijn zinnen namelijk gezet op een emigratie naar Spanje. Daarvoor is nu een grote stap gezet, want het gezin heeft inmiddels een voorlopig koopcontract getekend waarmee de verkoop van hun huis ineens wel heel dichtbij komt.

Vieren

Zo schrijft het gezin op Instagram: “Wij zijn even samen uit. Vieren dat we het voorlopige koopcontract hebben getekend vanmiddag.” Daarbij wordt een foto van Johan en Janneke getoond. De twee zijn bij vrienden gaan borrelen. In hun verhaal voor de dag schrijven ze er meer over: “Vandaag was het ook een bijzondere dag voor ons, want het voorlopig koopcontract hebben we vanmiddag ondertekend.”

Verkopen

“We hebben zo’n fijn gevoel bij de mensen die het gaan kopen dat is ook echt wel wat waard”, gaan ze verder. Het begint er dan ook steeds meer naar uit te zien dat het gaat lukken om het huis te verkopen. Dat is goed nieuws, want Johan en Janneke willen in de zomer samen met hun kinderen emigreren naar Spanje. Daarvoor moest eerst echter wel even het huis verkocht worden. Dat is nu dus weer een stapje dichterbij.

➡ Niets missen van Een Huis Vol? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!

Familie Jelies