Love & Reality
Laetitia Temptation Island VIPS

Laetitia Nouhhaïdi extra verleidster in Temptation Island VIPS

Laetitia Nouhhaïdi is in Temptation Island VIPS als extra verleidster binnengestapt. In aflevering vijf van Temptation Island VIPS kregen de deelnemers een grote verrassing te verwerken. In de persoon van Sam Hoogland maakte extra verleider zijn entree, terwijl in de andere villa oude bekende Laetitia Nouhhaïdi erbij kwam om het de mannen extra moeilijk te maken.

Laetitia Nouhhaïdi verleidster Temptation Island VIPS

Tijdens een ‘Miami Pool Party’ werd de DJ Booth bij binnenkomst van de feestgangers eerst nog verhuld met ballonnen, maar toen die los werden gelaten kwam Laetitia Nouhhaïdi er achter vandaan. In Temptation Island 2018 imponeerde de wulpse schoonheid nog als verleidster door deelnemer Mezdi het hoofd op hol te doen slaan, en nu komt ze voor niets minder terug in de serie.

Vooral Quentin ziet verleidster Laetitia wel zitten

“Laat het spel maar beginnen… en dan de mist in gaan”, lacht ze. Laetitia richt haar pijlen in eerste instantie voornamelijk op Quentin Jarrett, maar al snel werd duidelijk dat ook de andere mannen, waaronder collega oud-verleider Fabrizio, haar wel zien zitten. Hoe kan het ook anders?

De 23-jarige Belgische beauty is naast DJ ook in te huren als actrice en model. Haar moeder is Franstalig, dus gelukkig voor Laetitia zal zij niet alles verstaan wat haar dochter uitkraamt in de oren van de mannen. Al spreken de beelden natuurlijk voor zich.

De verwachtingen zijn alvast hooggespannen, en wij wensen Laetitia Nouhhaïdi al het succes dit seizoen in Temptation Island VIPS!