Love & Reality

Justin Alexandre in Love Island NL de ‘surfer’ van de Casa Amor-groep

Justin Alexandre maakt in Love Island NL deel uit van de groep met stoere Casa Amor-hunks. Met zijn lange manen en surfer-uiterlijk viel hij gelijk al erg goed in de smaak bij de dames.

Justin Alexandre in Love Island NL

Justin Alexandre is 26 jaar geleden geboren, en werkt als personal trainer. “Ik geef training aan man en vrouw, jong en oud.. Maar het liefst wil ik een vrouw vinden die ik die training al niet meer hoef te geven, die het allemaal al zelf kan en met wie ik het trainen ook samen kan doen.” Hij is verslaafd aan avontuur en pakt dan ook het liefst het vliegtuig naar verre landen. Zo is hij al naar onder meer New York, Cuba, Egypte en IJsland geweest.

Justin Alexandre in Casa Amor

Op zijn reisbestemmingen besteedt hij altijd erg veel tijd om de lokale natuur volledig te ontdekken en uit te pluizen. Een klein beetje een ‘hippie’ is hij dus wel. Als Justin niet op reis is, duikt hij graag de sportschool in om zijn afgetrainde lichaam bij te houden.

Op zijn profielpagina bij RTL lezen we dat Justin verder ‘sociaal en nieuwsgierig’ is, maar vaak kijkt hij wel eerst de kat uit de boom. Zodra hij zich op zijn gemak voelt doorbreekt hij zijn stille kant en komt hij pas echt los.

‘Surfertype’

Zijn absolute doel is het vinden van een vrouw met wie hij een innerlijke connectie heeft, en met wie zijn ambities behoorlijk overeenkomen. Justin droomt er van om ‘speciaal te zijn voor iemand’, en eist dan dat zijn partner net zo goed voor de volle honderd procent voor hem gaat. Qua uiterlijk heeft hij een zwak voor latina’s met goed gevormde billen en een afgetrainde body. Gaat Justin er in slagen om zijn droomvrouw te vinden op Love Island?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MineManagement (@minemanagement)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MineManagement (@minemanagement)