Love & Reality
Joris Temptation Island

Joris Hillen verleider in Temptation Island 2020

Joris Hillen is een verleider in Temptation Island 2020. Hij gaat er alles aan doen om met zijn womanizer-skills één van de deelnemende dames aan zijn zijde te krijgen.

Joris Hillen verleider Temptation Island

Joris Hillen is 23 jaar en komt uit Blerick, in de gemeente Venlo. Hij is student op de sportopleiding. Joris wordt door de makers van Temptation Island omschreven als ‘een grote jongen met een klein hartje’. Joris gelooft niet in monogamie (‘ook zeker niet bij vrouwen’), en wil dat gaan bewijzen in de villa straks.

Verleider Joris liep stage bij VVV en PSV

Joris dook eerst in de boeken op het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS) en daarna op de Fontys Sporthogeschool. Zijn stages doorliep hij achtereenvolgend bij de Gemeente Venlo (sportontwikkeling) en voetbalclubs PSV Eindhoven en VVV-Venlo (stagiair fysiek trainer).

Ook met zijn eigen lichaam is Joris erg druk: meerdere keren per week is hij te vinden in de gym. Het zal zeker kunnen helpen bij zijn missie om de dames in Temptation Island te verleiden.

Speels haar en een ondeugende blik

RTL schrijft verder nog over Joris: ‘Met zijn speelse haar en ondeugende blik weet hij alle vrouwen in te pakken’. Vanaf woensdag 26 februari is op de zender wekelijks te volgen of het hem inderdaad gaat lukken bij Angela, Elke, Melissa, Simone of Rochina!