Love & Reality

Jordy Kuipers strijdt in The Bachelorette om het hart van Gaby Blaaser

Jordy Kuipers is één van de mannen die meedoet aan The Bachelorette, de Videoland-serie waarin achttien mannen in Zuid-Afrika strijden om het hartje van actrice Gaby Blaaser. Hij kreeg in aflevering 2 de witte roos, waardoor hij Gaby mee mocht nemen op een exclusieve één-op-één-date.

Jordy Kuipers in The Bachelorette

Jordy is werkzaam in de sportbranche en overweegt momenteel om voor zichzelf te beginnen. Naast dat hij elke dag sport vind hij het ook belangrijk om mensen bewust te maken dat een gezonde levensstijl en voldoende beweging essentieel is. Jordy: “Ik bewonder Gaby erg om wat ze bereikt heeft en ik denk dat we samen een perfecte match zullen zijn.”

Jordy krijgt de witte roos van Gaby Blaaser

Jordy is een 24-jarige personal trainer uit Kockengen, nabij Breukelen. Hij mocht zich als eerste voorstellen aan de felbegeerde Gaby en scoorde gelijk punten door een in Zuid-Afrika handgemaakte ketting voor haar mee te nemen. “Ik vond hem wel meteen iets hebben. Een beetje nonchalant, heel cool. Dat trok me wel.”

En die woorden zette Gaby in aflevering 2 ook gelijk kracht bij door Jordy de befaamde witte roos te geven. Daardoor kreeg Jordy de kans om haar op een exclusieve één-op-één-date mee te nemen. Een vliegende start voor de knappe Utrechter, dus!