Love & Reality

‘Ingreep John de Mol: bom onder Een Jaar van je Leven’

Er klinken in de wandelgangen (lees: bij diverse juicekanalen) deze week enkele zeer hardnekkige geruchten over de toekomst van Een Jaar van je Leven. Zenderbaas John de Mol zou enkele rigoureuze ingrepen overwegen rondom het programma.

‘Ingreep John de Mol’

Hoewel de kijkcijfers niet eens zo slecht zijn, zou De Mol ‘een alles of niets-poging’ overwegen om de show flink op te schudden. Er wordt daarbij onder meer gesproken over het halveren (!) van de prijzenpot. En dat zou dan weer zomaar kunnen betekenen dat een hele hoop mensen het bijltje er bij neergooien en vertrekken uit het spel.

‘Volledig nieuw kamp erbij’

Een ander gerucht is dat de pot niet zomaar gehalveerd zou worden, maar verdeeld zou worden over twee kampen. Er zou dan dus een compleet nieuwe loods bij komen, met 25 mensen die ook aan de generale repetities hebben meegedaan. Omdat zij al proef draaiden, kennen ze alvast het concept.

Korreltje zout

Alle geruchten dienen wel met een korreltje zout genomen te worden, want het klinkt toch behoorlijk unfair tegenover de huidige groep als nu opeens de prijzenpot gehalveerd zou worden, of als er mensen bijkomen die aan het eind van de rit véél minder lang in de loods hebben hoeven te zitten. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

➡ Niets missen van Een Jaar van je Leven? Volg deze gezellige Facebook-groep!