Love & Reality
danny caressa

Lang Leve de Liefde: ‘Kids? Heeft geen zin met de economie’

In de Lang Leve de Liefde-aflevering van maandagavond keerden de koppels Audrey en Roland en Danny en Caressa terug op de tv. Daarnaast maakten we kennis met Jip en Bodine én Natasja en Reggy!

Zaandam meets Zaandam

Danny en Caressa figureerden op vrijdag een paar minuutjes in Lang Leve de Liefde en moeten zelfs nog kennismaken! Of… misschien niet! Caressa en Danny komen namelijk allebei uit Zaandam en zij zegt: “Ik ken jou ergens van! Heb jij misschien een broertje?” “Ja, twee broertjes”, antwoordt hij. Caressa: “Van die scooter?” “Ja, klopt.” “Daar ken ik jou dus van. Mijn zus heeft bij Brandon in de klas gezeten.” Danny weet overduidelijk niet zo goed wat hij met deze informatie aan moet…

Kinderwens

Het is überhaupt nogal ongemakkelijk tussen deze twee, al probeert Caressa daar wat aan te doen door het gesprek gaande te houden. “Wat is de eerste indruk die jij had?”, vraagt ze haar date. “Je bent een leuke meid om te zien… Dat wel… En als het écht een onbekende is, is het al weer heel anders.” Dat bovengenoemde ongemak wil maar niet verdwijnen. De gesprekken tussen deze twee LLDL-deelnemers komen héél moeizaam op gang. Caressa vraagt bijvoorbeeld: “Heb jij eigenlijk een kinderwens?” Danny: “Ja, maar nu niet. Nu heeft het geen zin. Met de economie. Alles is te duur.”

Dit gaat helemaal nergens heen en dat komt ook tot uiting in het 24-uurs-gesprek: “Het was meer vriendschappelijk. Je merkt toch: met kinderen, jij wilt het liefst nog even wachten en ik heb zoiets van: als ik morgen zwanger ben, dan is dat goed.” Er wordt unaniem gekozen voor ‘niet verlengen’.

Datingapps

Audrey en Roland bespreken de slaapregeling. Roland heeft zijn koffer al pontificaal bij het bed neergezet: “Maar daar kunnen we ook samen in slapen.” Dat vindt zijn match echter geen goed idee: “Nee, nee. Dan slaap ik wel op de bank. Ik ken je amper! Ik ga niet samen met je op bed liggen! Maar! Ik vind je wel superaardig, hoor!” Ha-ha. Even later beweegt het gesprek zich naar ‘datingapps’. “Ik sta overal op!”, roept Audrey. “Je kunt het zo gek niet opnoemen of ik sta erop.” Hebben haar kinderen dat misschien geregeld? “Nee, maar die weten dat ook wel. Die lachen zich soms helemaal vierkant. Dan zeggen ze: mams, even kijken. Swipe, swipe, swipe!”

Té druk?

Normaal gesproken valt Roland op ‘rustige vrouwen’ en wat dat betreft is hij bij Audrey helemaal aan het verkeerde adres! Maar… misschien besluit zij wel om een versnellinkje terug te schakelen? Nee dus! Het blijft lachen, gieren, brullen. Ze pakt zelfs een microfoon en begint voor hem te zingen. Op een gegeven moment wordt het een beetje pijnlijk. Audrey wil namelijk graag verlengen omdat ze Roland een ‘supermooi mens’ vindt. Haar match hint echter al: “Jij staat zondag bij een voetbalveld, ik hou van varen en naar de sauna gaan.” Audrey: “Maar je moet elkaar ook vrijlaten. En ik had niet verwacht dat ik iemand zou tegenkomen die zo leuk is als jij.”

Roland is weer aan de beurt: “Dank je, dank je. Máár. Ik had opgegeven: liefst een wat jongere vrouw. Dat is het beeld dat ik zocht, zeg maar. Als ik alles optel, dan wil ik niet verlengen.” Audrey heeft het er moeilijk mee: “Ik had het nog wel een dagje aan willen kijken…”

Bodine en Jip

De 23-jarige Bodine is interieurstyliste: “Als ik iemand in de kroeg tegenkom is hij vaak drie koppen kleiner dan ik. Tja, ik ben gewoon heel lang, dus ik vind het wel fijn als ik een langere vent heb.” De 21-jarige Jip studeert communicatie en klust wat bij als flitsbezorger: “Mijn ideale partner is een sociale meid, spontaan, lief, het liefst slank, sportief en intelligent.” Én… ze moet lang zijn! Hij wijst naar zijn middel: “Ze moet niet tot hier komen zeg maar. Daar kun je vrij weinig mee.”

Natasja en Reggy

De 52-jarige Natasja is al vijf jaar single. Ze houdt van stoere mannen met een klein hartje, met wie ze over alles kan praten. Als het maar niet over sport gaat! “Eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel zin meer om tijd te verliezen met korte dates. Ik zoek een intelligente man met brede interesses. Maar geen voetbal, want ik hou niet van voetbal.” Reggy is 55 jaar oud en het is nog onduidelijk of hij van voetbal houdt of niet: “Ik word niet zo gauw verliefd. Ik heb een keuze gemaakt om in het bedrijfsleven redelijk succesvol te zijn. En nu ben ik er klaar voor!”

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!