Love & Reality

Hoe gaat het nu met Lisa en Merijn uit Temptation Island 2017?

Een van de meest spraakmakende koppels uit het Temptation Island-seizoen van 2017 bestond uit Merijn en Lisa. Vol goede moed gingen zij de ultieme relatietest aan, maar al vrij snel werd duidelijk dat ze het niet zouden gaan overleven als setje. Het is allemaal al weer eventjes geleden, maar vergeten zullen we ze nooit. Daarom tijd voor een round-up: hoe gaat het nu met ze?

Merijn bedroog Lisa met verleidster Pommeline

Een legendarisch Temptation-moment was het: Merijn die in het zwembad zoende met verleidster Pommeline, en vervolgens zijn middelvinger naar de camera opstak. ‘I am weak, but what’s wrong with that?’ Van afschuw ging Lisa over haar nek. Voor haar heel vervelend, voor de kijkers vermakelijke televisie die ons nog wel even bij is gebleven. Aan het eind van het seizoen heeeft Merijn ook nog eens gevreeën met Pommeline, in de badkamer. Ook al ontkende Merijn zelf dat tot aan het laatste kampvuur nog.

Merijn: nieuwe liefde, DJ en Boxing Influencer

Vandaag de dag timmert Merijn hard aan zijn carrière als DJ en heeft hij al bijna vier jaar lang een nieuwe vriendin, genaamd Karlijn. Onlangs verscheen Merijn nog even terug op de (digitale) buis met een optreden in Boxing Influencers. In de halve finale verloor hij van de uiteindelijke winnaar van het toernooi, Jaimy Dorenbosch. Overigens heeft Merijn na Temptation nog een relatie gehad met Pommeline, maar dat ging al vrij snel weer fout. De reden: Pommeline werd verliefd op een ander, ene Fabrizio ;). De rest is geschiedenis!

Pommeline & Merijn

Lisa: singleleven buiten de schijnwerpers

‘Sneaky Lisa’, zoals haar bijnaam al snel luidde tijdens Temptation, richt zich nu op een carrière als model/influencer. Op haar Instagram-pagina zien we echter verdacht weinig activiteit, dus ongetwijfeld heeft ze ook nog een andere baan. Een nieuwe vriend lijkt Lisa nog níét te hebben, want daarvan is geen enkel digitaal spoor te vinden. Het lijkt erop dat Lisa wel een beetje klaar is met bekend zijn, na alles wat haar overkwam op Temptation Island.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

Het leven van Merijn na Tempa:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn)

Het leven van Lisa na Tempa:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EVLOGIA EVENTS (@evlogiaevents)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Schmidt Optiek (@schmidtoptiek)