Love & Reality
Big Brother groep

Big Brother spreekt bewoners aan na heftige uitspraken

Big Brother heeft de bewoners toegesproken. De laatste dagen is er veel kritiek op het programma. Onder meer Dimitri en Kristof maakten al veelvuldig opmerkingen die volgens de kijkers niet door de beugel konden. Kijkers riepen dan ook al meerdere keren op om in te grijpen. Nu is dat gebeurt door Big Brother.

Bewoners toegesproken

In de livestream op woensdagmiddag gaat plots de speaker aan. De stem van Big Brother galmt door het huis met een mededeling. Hij vertelt dat het programma nu al een paar weken loopt en dat iedereen in het huis met open armen is ontvangen. Toch is hem wat opgevallen. Hij merkt dat één van zijn regels niet wordt nageleefd. Hij wijst de bewoners dan ook opnieuw op de regel dat racistische, discriminerende en seksistische opmerkingen niet worden getolereerd. “Ben hier alert op en blijf hier alert op.”

Bewoners snappen er niks van

De bewoners blijven daarna vol met vragen achter. Ze hebben geen idee op wie er gedoeld wordt of over welke uitspraken het gaat. De bewoners speculeren dan ook volop en onder meer Tobias wil graag weten waar het precies over gaat.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!