Love & Reality
Grenzeloos Verliefd Net5

Grenzeloos Verliefd ligt opnieuw een week stil

Voor de tweede keer dit seizoen is er een onderbreking in het schema van Grenzeloos Verliefd. Na de eerste aflevering viel er al een gat en dat is nu na de vierde episode alweer het geval. Woensdagavond – 28 september – moeten we het doen zonder de liefde over de grens.

Na Diana nu Sterre

Een kleine maand geleden werd er een week geen uitzending van Grenzeloos Verliefd uitgezonden. De aanleiding was toen de 25-jarige sterfdag van Prinses Diana. Er verscheen een documentaire over haar leven op Net5, waar de realityserie voor moest wijken. Nu is er eveneens een documentaire gepland op Net5. Het gaat om Strerre, tegen de klippen op. De zeventienjarige Sterre is gediagnosticeerd met botkanker en voert een strijd tegen de ziekte. Tegelijkertijd strijdt ze voor bewustwording van met name jongeren. Met haar TikTok-account weet ze inmiddels ruim 150.000 mensen te bereiken. De makers van Sterre, tegen de klippen op hebben haar een jaar gevolgd.

Van Maartje in Egypte naar in New York

Vorige week zagen we Maartje in Grenzeloos Verliefd. Ze verhuisde naar Egypte voor Essam. Na een moeizame periode zijn de twee getrouwd en kijken met veel vertrouwen naar de toekomst. De eerstvolgende aflevering van Grenzeloos Verliefd gaat over Maud uit Den Haag. Ze gaat voor de liefde naar New York en daar vindt ze wat ze wil. Alles is groots en dat past precies bij het sprookje van een huwelijk dat ze altijd voor zich zag.

Volg onze Facebookgroep over Grenzeloos Verliefd om geen enkele update te missen!