Love & Reality
Michael Samantha Frankie Amber Steenrijk Straatarm

Frankie en Amber van MoBicep en Michael en Samantha Hoefmans in Steenrijk, Straatarm

In Steenrijk, Straatarm zien we deze week Frankie en Amber van MoBicep en de Brabantse familie Michael en Samantha met hun vier kinderen Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Oftewel de vier J’s! Ze ruilen voor een week van huis en dat levert het gezin een trip op naar een riante villa in het Belgische Meerle.

Frankie en Amber in Steenrijk Straatarm

De 25-jarige Frankie is met name op social media een bekendheid. Samen met MoBicep is hij een influencer en heeft diverse bedrijven in onder meer voedingssupplementen. Frankie is samen met zijn verloofde Amber, ze verwachten een baby (lees verderop een update!) en wonen in een ruime villa in het Belgische Meerle. Voor Steenrijk, Straatarm wordt voor een week alles anders.

Michael en Samantha Hoefmans in Steenrijk Straatarm

In het Brabantse Rijen wonnen Michael en Samantha. Samen hebben ze ook nog eens vier kinderen: Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Het leven lacht de Brabanders niet toe, want door gezondheidsproblemen van de twee zitten ze in de schulden. Met een gezin van zes moeten ze wekelijks zien rond te komen van zo’n honderd euro. Voor een week is dat opeens met 1.5000 euro, een bedrag waar ze normaal gesproken dus meer dan drie maanden mee moeten doen. Steenrijk, Straatarm is woensdagavond 28 september om 20.30 uur te zien op SBS6.

Amber en Frankie ouders geworden van Dayn

Tijdens de opnames van Steenrijk, Straatarm is Amber zwanger. Samen met Frankie is ze in verwachting van een zoon en inmiddels is Amber bevallen. Op 13 september 2022 is Dayn den Ridder in goede gezondheid geboren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frenkzz (@frenkzz)