Love & Reality

Greg O’Shea maakt entree in Love Island UK

Greg O’Shea is één van de mannen die op Love Island UK gaat proberen zijn ware liefde te vinden. Doorgaans krijgt hij veel aandacht van vrouwen, maar het leverde dus nog geen droomrelatie op.

Greg O’Shea in Love Island UK

Greg O’Shea is in 1995 geboren in Limerick, in Ierland. Daar woont de spierbundel nog steeds, en verdient hij zijn brood als professioneel rugbyspeler. Hij maakt zelfs deel uit van het nationale rugbyteam van Ierland.

Greg O’Shea professioneel rugby’er

Maar het feit dat hij rugby speelt, levert ook wel veel nadelen op. Zo vertelt Greg in zijn introductievideo: “Een paar maanden geleden liep ik de nodige breuken op. Ik had mij neus gebroken en had een scheur in mijn voorhoofd.” Heel heftig.

Nu vindt Greg het wel tijd om een vrouw te vinden die hem kan toejuichen vanaf de tribune, maar natuurlijk vooral oprechte liefde kan bieden. “Ik zoek naar een vrouw die zelfvertrouwen heeft, maar niet arrogant is. Ze moet haar mannetje wel kunnen staan en een positieve kijkwijze op het leven hebben.”

Love Island UK-Greg had al een relatie van vier jaar

Zijn vorige relatie hield vier jaar stand. “Ik zag mezelf al trouwen met die dame. Ik was aan het sparen voor een ring, maar plots belde ze me op om te zeggen dat het ‘gewoon niet ging werken’. Mijn carrière als rugbyer betekent dat ik veel aan het reizen ben, dat leverde de nodige problemen op in de relatie.”

Gelukkig zal Greg O’Shea tijdens zijn periode op Love Island UK niet weg te hoeven. Mits hij een vrouw vindt om mee te koppelen, natuurlijk. Succes, Greg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Looks like we’ll have to wait until tomorrow to see how Greg gets on. Do you think they hit it off? 🌴☀️ – – #loveisland #loveisland2019

Een bericht gedeeld door Greg O’Shea (@gregoshea) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Top class performance yesterday, hopefully there will be maura that tonight!😂 – – – #loveisland #loveisland2019 #recoupling @loveisland

Een bericht gedeeld door Greg O’Shea (@gregoshea) op