Love & Reality

Ferdi Pool in Prince Charming op zoek naar zijn droomman

Ferdi Pool behoort in Prince Charming tot de groep mannen die zich vol gaan geven voor hoofdrolspeler Marvin Wijnans. De horecarunner uit het hoge noorden had in het verleden nog een relatie met realitysterren-manager Luuk Wessels, maar inmiddels is hij toe aan een nieuwe man.

Ferdi Pool in Prince Charming

Ferdi Pool is 26 jaar geleden geboren in Hoogkerk, in het noorden van Nederland. Hij runt aldaar tegenwoordig een horecazaak aan het Leekstermeer, maar zijn droomkerel kwam hij in het uitgaansleven nog niet tegen. Toen Ferdi via Instagram werd benaderd voor deelname aan Prince Charming, hoefde hij dan ook niet heel erg lang na te denken.

Alhoewel: “Ik wilde wel dat het een beetje een classy programma zou zijn. Dat vond ik wel belangrijk, dat het geen ordinaire bedoening zou worden. Ik wilde niet twerkend bij zwembad te zien zijn ofzo.” En uiteindelijk dacht hij: waarom niet? Zo geschiedde.

Ferdi richt zijn pijlen op Marvin Wijnans

Over zijn tijd in Prince Charming vertelde Ferdi – die door RTL wordt omgeschreven als ambitieus, sociaal en een tikkeltje perfectionistisch, al eens tegenover RTV Noord: “Iedere aflevering begint met een groepsopdracht. Vervolgens heb je een één op één date. En het eindigt met een stropdasceremonie. Er valt één iemand af en je krijgt een stropdas als je mag blijven. Die hoef je pas in te leveren als je naar huis gaat. Het romantische sprookje kan zomaar ineens over zijn.”

Natuurlijk mag de kroegtijger nog niet vertellen hoe ver hij uiteindelijk is gekomen in de show. “Je moet gewoon gaan kijken. Het is een beetje een modern sprookje. We zitten namelijk op een prachtige plek. En anno 2020 is het ook wel eens leuk dat homo’s centraal staan in een datingprogramma.”

Bekende ex

Nu hopen dat het voor Ferdi Pool ook echt de ware liefde heeft opgeleverd. In het verleden had Ferdi nog een relatie met Luuk Wessels, de manager van vrijwel iedere reality-ster (van Channah en Quentin tot alle Ex on the Beach-deelnemers). Misschien kan hij zijn ex in de toekomst nog wel om advies vragen.