Love & Reality

EXCLUSIEF: Nieuwe vriend Delphine valt Bert aan, aangifte gedaan

Op Temptation Island: Love or Leave vechten Bert en Delphine al een heftige clash uit, maar de soap trekt zich nu ook door naar terug in België. Vorige week is Bert namelijk fysiek belaagd door de nieuwe vriend van Delphine, aldus bronnen tegenover LoveReality.

Aangifte

Bert kreeg een klap op zijn gezicht en werd volgens bij zijn nek gepakt en zijn auto in geduwd. De ex van Delphine heeft daarop aangifte gedaan tegen de nieuwe vriend van Delphine en moet voorlopig uit de buurt van zijn eigen woning blijven. LoveReality heeft foto’s in handen van de opgemaakte proces verbalen, evenals het medische rapport: de dokter constateerde ter plekke blauwe plekken in de hals en het gezicht van Bert.

Soap is nog niet voorbij

Maar de soap gaat nog verder. De nieuwe vriendin van Bert wordt namelijk óók lastiggevallen door Delphine, die haar continu berichten zou sturen en probeert te bellen. Opmerkelijk in dit alles is daarbij dat het huis van Bert en Delphine ook nog niet verkocht is, omdat Delphine dat om onbekende redenen tegen zou houden.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!