Love & Reality
Efrain Aylin Temptation Island 2021: Love or Leave

Efrain Balochie en Aylin Kirmikil in Temptation Island: Love or Leave vervangend koppel

Efrain Balochie en Aylin Kirmikil zijn in Temptation Island: Love or Leave te zien als het vierde koppel. Zij gelden als het vervangende koppel voor de weggestuurde Koen en Deborah, die door de singles geëlimineerd werden omdat Deborah zich niet voldoende openstelde. Efrain was in Temptation Island 2020 al eens te zien als verleider.

Efrain Balochie en Aylin Kirmikil in Temptation Island: Love or Leave

Efrain Balochie is een echte hunk met roots in de Dominicaanse Republiek. Hij is erg trots op zijn afkomst en de spierbundel keert er dan ook graag terug, al bevielen vakanties in onder meer Egypte ook uitstekend. Efrain volgde de opleiding International Business Management op het MBO van Rijnland.

Verder werkt hij al sinds juni 2018 als supervisor bij JD Sports Fashion in Zoetermeer. Je zou hem kunnen kennen van een minirol die hij speelde in de Videoland-serie Mocromaffia, in 2020, als bodyguard van drugsbazin Tia Alvarez (foto onderaan).

Efrain al eerder in Temptation Island als verleider

In zijn vrije tijd gaat Efrain Balochie graag sporten. Dat is ook wel af te zien aan zijn imposante fysieke gesteldheid. Het was één van zijn wapens waarmee hij de liefde van vriendin Aylin Kirmikil wist te veroveren. Aylin is werkzaam als model en een echte healh-fanaat: zowel op mentaal, als op fysiek gebied. Efrain en Aylin bevestigden in juni 2020 hun relatie. Eerstgenoemde was toen pas kort terug van zijn avontuur in Temptation Island 2020, als verleider. Hoewel Efrain goed bij de aanwezige dames lag, hield hij daar dus geen liefde aan over.

Efrain en Aylin als vervangers van Koen en Deborah

Efrain en Aylin vervingen Koen en Deborah na 3 à 4 afleveringen van Temptation Island: Love or Leave. Koen en Deborah moesten hun koffers pakken doordat de singles hen weg wilden hebben; aangezien de vrijgezellen dit keer meer het middelpunt vormen hebben zij een stevigere vinger in de pap gekregen.

Er kunnen koppels in de gevarenzone worden gebracht; zodra het zwembad als waarschuwing is opgelicht, hebben de koppels nog 24 uur de tijd om alsnog te laten zien dat zij zich open kunnen stellen. Koen en (met name) Deborah slaagden daar niet in, waardoor ze moesten vertrekken en plaats maken voor Efrain en Aylin. Welkom!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BRACKET™️ (@bracket.official)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Made By Mom (@madebymomm)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door THORTURE (@thorture.nl)

Efrain Temptation Island
Efrain als verleider in Temptation Island 2020.
Efrain had een kleine rol in de Videoland-serie Mocromaffia in 2020.