Love & Reality
Toychyro Laury Married at First Sight Match or Mistake

Dit zijn Toychyro en Laury uit MAFS: Match or Mistake

Het eerste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake is in volle gang. Toychyro en Laury zijn een van de koppels die meedoen aan MAFS: Match or Mistake. De experts zien het stel als een goed koppel als ze zich openstellen voor de liefde. De twee hebben tenslotte al wel wat meegemaakt in vorige relaties.

Toychyro in MAFS: Match or Mistake

Toychyro is 31 jaar oud en werkt als performance trainer. Hij is graag aan het sporten. Vroeger deed hij veel aan basketbal, maar tegenwoordig is hij veel in de sportschool te vinden, geeft hij personal training en doet hij aan American Football. Hij zoekt een partner die loyaal naar hem toe is. “Ook vind ik het belangrijk dat diegene ook een beetje pit heeft. Ik vind het fijn als iemand me een beetje uit mijn schulp kan trekken. Een afknapper bij een vrouw voor mij is als ze niet weet wat ze wil. En ook geen eigen mening heeft. Ik vind het leuk om te discussiëren.”

Laury in Married at First Sight

Toychyro is gekoppeld aan de 31-jarige yogadocent en ademcoach Laury. Zij geeft verschillende soorten yogalessen en is er de laatste jaren achter gekomen hoe belangrijk je gezondheid is. Door de ziekte van Lyme was ze jarenlang zelf doodziek. Nu ze zich weer helemaal gezond voelt, is ze klaar voor een nieuwe relatie. “Ik denk dat ik een kleine muur om me heen heb, maar als ik iemand echt leuk vind dan stel ik me open.” Hopelijk krijgt Toychyro dat voor elkaar.

Lees ook: Zijn Toychyro en Laury uit MAFS: Match or Mistake nog samen?

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!