Love & Reality
Toychyro Laury MAFS Match or Mistake

Zijn Toychyro en Laury uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

Toychyro en Laury wagen een sprong in het diepe met hun deelname aan Married at First Sight: Match or Mistake, maar zijn ze nog samen? De twee zagen elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft. Inmiddels zijn de opnames van het programma echter alweer een tijdje achter de rug. Hoe is het ze vergaan in het seizoen en ná het programma? In dit artikel vertellen we je alles wat we weten over de relatiestatus van Laury en Toychyro uit Married at First Sight: Match or Mistake.

Toychyro in MAFS: Match or Mistake

De 31-jarige Toychyro gaat in Married at First Sight: Match or Mistake op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Hij wordt omschreven als een ontzettend leuke, slimme, lieve, integere man. Hij heeft veel negatieve ervaringen in de liefde. “Ik heb in totaal drie relaties gehad waarvan twee best wel lang. Mijn laatste was iets langer dan een jaar en die is best wel vervelend geëindigd omdat ik erachter kwam dat ze vreemdging.”

“Dat is gewoon een klap. Elke keer als ik een beetje voelde dat er iets aan de hand was en ik zei het tegen haar, dan zei ze: Nee dat heeft te maken met jouw onzekerheid en er is niks aan de hand. Pas toen ik erachter kwam, viel alles een beetje op zijn plek.”

Zoekt loyaliteit

Toychyro weet daardoor wel wat hij nu belangrijk vindt in een nieuwe relatie. “Waar ik naar op zoek ben in een partner is, nummer één loyaliteit. Ook vind ik het belangrijk dat diegene ook een beetje pit heeft. Ik vind het fijn als iemand me een beetje uit mijn schulp kan trekken. Een afknapper bij een vrouw voor mij is als ze niet weet wat ze wil. En ook geen eigen mening heeft. Ik vind het leuk om te discussiëren.” In het dagelijks leven is de sportieve Toychyro werkzaam als performance trainer. Hij is veel in de sportschool te vinden en geeft ook personal training.

Laury de match van Toychyro

Toychyro is gekoppeld aan Laury. De 31-jarige yogadocent en ademcoach geeft verschillende soorten yogalessen. Haar gezondheid is namelijk erg belangrijk voor haar. “Ik heb ook een hele tijd niet zo’n goede gezondheid gehad. Op mijn vijftiende ben ik heel ziek geworden. Ik was doodmoe. Had continu last ven een griepachtig gevoel. Pas jaren later kwam ik erachter dat het de ziekte van Lyme was. Zware periodes hebben me uiteindelijk wel gebracht tot waar ik nu ben.”

In de liefde is het nog niet echt gelukt voor Laury. “Mijn laatste serieuze relatie was zes jaar geleden. En is uitgegaan omdat ik veel last had nog van mijn mentale gezondheid. Het heeft me wel heel erg geraakt.” Een toekomstige partner zal wel even door moeten prikken bij Laury. “Ik denk dat ik een kleine muur om me heen heb, maar als ik iemand echt leuk vind dan stel ik me open.”

Zijn Toychyro en Laury uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

De grote vraag is: Zijn Toychyro en Laury uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen? De twee hadden al tijdens het diner na hun huwelijk een eerste botsing, maar daarna ging het bergopwaarts. Met als ultiem hoogtepunt de final vows. Toychyro: “Ik wil je niet kwijt. (…) Ik wil met jou zijn, Lau. Deze keuze is uit liefde. Ik ben verliefd op jou. En mijn keuze is dat ik met jou wil blijven. Voor mij ben jij de absolute match. Ik hou van jou.” En Laury sprak eveneens betoverende woorden: “Jij hebt me dingen laten voelen die ik jaren niet heb gevoeld. Ik ben blij en trots dat jij mijn man bent. (…) Ik kwam hier om de liefde te vinden en die heb ik gevonden bij jou. Ik kan niet wachten om ons leven samen op te bouwen. Voor mij is dit een match.”

Tweede aanzoek

Er werd wat geknuffeld en gekust, tot Toychyro opnieuw het woord nam. “Jij hebt al een paar keer aangegeven dat ik jouw man ben en jij mijn vrouw. Maar je zei ook: ‘Je hebt me nog nooit ten huwelijk gevraagd.’ Dus bij deze… Ik wil vragen of je met me wil trouwen.” Laury zei volmondig ja!

Toychyro en Laury zijn (na korte break) nog altijd samen

De reünieaflevering gingen we dan ook vol goede moed in. Maar als Toychyro het woord krijgt, verrast hij iedereen: zijn vertrouwensissues hebben een blokkade gevormd, die resulteerde uiteindelijk zelfs in een tijdelijke breuk. Na een tussenkomst van expert Marianne besloten ze toch weer verder te gaan samen. Maar wel op een iets rustiger tempo. Nog geen échte bruiloft dus. Ze zijn nog altijd enorm verliefd, Toychyro en Laury zijn nog altijd samen na MAFS!

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!