Love & Reality
Maurice Arjan Married at First Sight

Dit zijn Arjan en Maurice uit Married at First Sight

Arjan en Maurice verschijnen in de tweede aflevering van Married at First Sight voor het eerst. De twee vormen het eerste homokoppel van het seizoen. Ze zullen elkaar voor het altaar het ‘ja-woord’ geven. De experts zien in Arjan en Maurice namelijk een perfecte match, maar is dat ook daadwerkelijk het geval? Dit zijn Arjan en Maurice uit Married at First Sight.

Arjan in MAFS

De vijftigjarige Arjan uit Zwaag is te zien in Married at First Sight. Arjan is werkzaam als bloemist en kan alvast op de nodige complimenten rekenen van de experts. Niet voor niets wordt hij omschreven als intelligent en goed ontwikkeld. Arjan ziet er verder goed uit en heeft over de hele wereld gereisd.

Maatje

Arjan hoopt met zijn deelname aan MAFS een maatje voor het leven te vinden. Hij vindt het niet erg om alleen te zijn, maar beseft als geen ander dat je samen veel leuker en veel beter bent. Het zou een pre zijn als zijn partner ook goed kan koken. Misschien is Maurice wel de man die hij zoekt.

Maurice uit Married at First Sight

De experts hebben het idee dat Maurice de perfecte match is voor Arjan. Maurice woont in Rotterdam en is 46 jaar oud. Ook hij wordt door de experts omschreven als een knappe aantrekkelijke man met intelligentie en sociale vaardigheden. Maurice werkt bij een bank en is in zijn vrije tijd graag met zijn hond op het strand of met vrienden.

Maurice is nu alweer een jaar vrijgezel en zou het liefst zijn leven weer delen met een leuke man. In het verleden liepen de relaties van Maurice niet altijd even vlekkeloos. Zo gaf hij vaak te veel en cijferde zichzelf weg. In Married at First Sight hoopt Maurice een positieve partner te vinden.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Arjan en Maurice uit MAFS nog samen?