Love & Reality
Rowan Astleigh Married at First Sight

Zijn Rowan en Astleigh uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Rowan en Astleigh uit Married at First Sight nog samen? De knappe blonde krullenbol Rowan Eckhardt heeft zich ingeschreven voor MAFS. Het lukte haar zelf niet om een leuke man aan de haak te slaan, maar met haar deelname aan Married at First Sight hoopte ze daar verandering in te kunnen brengen. Mogelijk gaat dat lukken met Astleigh van Emden die door de wetenschappers aan Rowan is gekoppeld.  Maar zijn Rowan en Astleigh uit Married at First Sight nog samen?

Rowan Eckhardt in Married at First Sight

Rowan Eckhardt is te zien in Married at First Sight. Rowan is 27 jaar oud en woonachtig in Almere. De experts zien haar als een ontzettend leuke meid die heel goed weet wat ze wil. Ze is een zelfstandige vrouw die het allemaal goed voor elkaar heeft. Ze zou echter graag een leuke aanvulling op haar leven willen. Iemand om het gezellig mee te hebben, avonturen aan te gaan. “Ik zou mezelf omschrijven als iemand die positief in het leven staat. Iemand die van gezelligheid houdt, van een feestje, maar ook iemand die als het nodig is serieus kan zijn. Ik ben wel gericht om iets van m’n leven te maken, dus ook veel met werk bezig.”

Rowan is werkzaam als digital marketeer. “Ik ben wel ambitieus, maar wel tot een bepaalde hoogte. Want ik vind het ook nog wel belangrijk om een soort kwaliteit van leven te hebben.” Waar Rowan nog niet veel mee bezig is, is de liefde. Zo is ze inmiddels alweer vier en een half jaar vrijgezel. “Ik vind wel iemand, maar niet de juiste persoon voor mij.”

Sportief type

Rowan is te omschrijven als een sportief type. Ze is regelmatig in de sportschool te vinden en houdt er daarnaast ook van om te skeeleren. Daarnaast heeft ze een goede band met haar familie en zijn ze allemaal dol op de Formule 1. Rowan wordt tegenwoordig gezelschap gehouden door een konijn en drie vissen. “ik vind het vooral fijn om gezelschap in huis te hebben. Mijn konijn kan ik lekker mee knuffelen. Het is toch een stuk leuker als je ’s avonds op de bank zit en ze loopt door de woonkamer of ze springt op de bank en komt bij je liggen. Dat zijn toch van die dingetjes waardoor je levendigheid krijgt in je huis.” In MAFS moet blijken of de altijd positieve Rowan een geslaagd huwelijk aan zal gaan met Astleigh.

Astleigh van Emden in MAFS

Astleigh van Emden is in MAFS gekoppeld aan Rowan. Astleigh is 33 jaar oud en geboren en getogen in Zoetermeer. De wetenschappers zien hem als een stoere, fancy man die ontzettend enthousiast en gemotiveerd is om het MAFS-avontuur aan te gaan. Astleigh ziet zichzelf echt als een vriendenmens. De deur staat altijd open voor zijn vrienden, maar nu hoopt hij zijn deur ook te kunnen openen voor een leuke dame. Daarnaast heeft hij ook een kinderwens. Misschien vindt Astleigh in Rowan wel die leuke dame.

Astleigh werkt tegenwoordig als chauffeur bij een bedrijf dat keukenaccessoires verkoopt. Dat was ooit echter wel eens anders. Zo ging hij op zijn achttiende het leger in waar hij het uiteindelijk negen en een half jaar heeft volgehouden. In die tijd is Astleigh twee keer naar Afghanistan geweest. “Ik ben geëindigd als plaatsvervangende groepscommandant. Het was intens, maar het was wel mooi. Ik heb er heel veel van geleerd van die uitzendingen naar Afghanistan. Dan zie je zoveel rottigheid en narigheid om je heen. Mensen met weinig geld, weinig spullen. Ik heb vooral geleerd om dankbaar te zijn voor alles wat we hier in Nederland hebben en niet zo te zeuren en klagen om kleine dingen, dat is nergens voor nodig. ”

Interessant experiment

Astleigh geeft zich vol overgave voor Married at First Sight. “Ik denk dat ik de vrouwen aantrek die niet perfect matchen met mij. Toen ik me verder erin ging verdiepen, over de gearrangeerde huwelijken, toen begon ik toch de voordelen ervan in te zien. Daarom ben ik nu nog steeds heel erg enthousiast over het avontuur. Ik hoop wel uiteindelijk in de toekomst oud te kunnen worden met iemand en een mooi gezin op te kunnen bouwen.”

Zijn Rowan en Astleigh uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Rowan en Astleigh uit Married at First Sight nog samen? Dat is een vraag die bij veel kijkers van MAFS door het hoofd spookt. In het begin zag het er goed uit voor de twee. In de intro horen we Astleigh tenslotte al zeggen: “Dat gaat helemaal goed komen.” Later in het introstukje zien we hem ook bij Rowan over de vloer komen. De twee liepen fluitend het experiment door en bij de finalebeslissing werd duidelijk dat Rowan en Astleigh nog samen zijn.

De twee hebben nog altijd geen ruzie gehad, maar wel een kleine discussie gehad. Inmiddels denken ze er zelfs over na om eens een maandje samen te gaan wonen. Astleigh leest voor: “Een aantal maanden en een hoop ervaringen verder en ik durf oprecht te zeggen dat ik stapelgek op je ben. Vanaf het eerste moment dat ik je zag met een hele grote big smile, wist ik het gelijk: Dit gaat goed komen.” En dat deed het, want de twee tortelduifjes zitten stapelverliefd op de bank.  Beide kiezen ervoor om getrouwd te blijven.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!