Love & Reality
Remco Paula MAFS

Dit zijn Remco en Paula uit Married at First Sight

Remco en Paula zijn te zien in Married at First Sight. Ze zijn het één na laatste koppel dat elkaar het ‘ja-woord’ geeft in alweer het achtste seizoen van het programma. Deze twee veertigers zijn het best te omschrijven als doorstarters. Beide hebben kinderen uit een eerdere relatie, maar zijn vandaag de dag alweer een tijdje vrijgezel. De experts van Married at First Sight hebben alle gegevens van deze kandidaten naast elkaar gelegd en denken een perfecte match te hebben. Dit zijn Remco en Paula uit Married at First Sight.

Remco Steen uit Married at First Sight

De 49-jarige Remco doet mee aan Married at First Sight. Deze zeer sportieve vader van twee kinderen wordt omschreven als een leuke kerel, die best een beetje introvert kan zijn. Remco is alweer vier jaar vrijgezel. In die jaren heeft hij wel leuke dates gehad, maar vond hij nooit de vrouw die hij zocht. Uit een eerdere relatie hield Remco twee zoons over. Een van elf en een van dertien. Ze betekenen alles voor hem en met hen gaat hij regelmatig sporten, mountainbiken, de duinen in en wandelen.

Met zijn deelname aan Married at First Sight hoopt Remco een leuke vrouw over te houden. Volgens zijn kinderen moet het wel een vrouw zijn die net als hij sportief is en zou het een pluspunt zijn als ze van reizen houdt. Misschien is Paula wel die vrouw voor Remco.

Paula van de Voorde in MAFS

Paula van de Voorde is 48 jaar en woonachtig in Geldermalsen. Paula is een spontane vrouw die een lange relatie achter de rug heeft waaruit drie kinderen zijn voortgekomen.Met de vader van haar kinderen is Paula echter al tien jaar niet meer samen. Ondanks dat ze een groot huis hadden en drie kinderen, was ze toch niet helemaal gelukkig.

De kinderen van Paula vinden het echter tijd dat ze weer een leuke man ontmoet. Voor haar toekomstige man heeft Paula echter wel één eis: Hij zal met haar honden om moeten kunnen gaan. Haar honden Bumper en Babbel betekenen tenslotte alles voor haar. Voor de rest stapt ze het avontuur vooral open is.

➡ Lees ook: Zijn Remco en Paula uit MAFS nog samen?

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!