Love & Reality
Paula Remco MAFS

Zijn Paula en Remco uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Paula en Remco uit Married at First Sight nog samen? Dat vragen veel kijkers van het achtste seizoen van MAFS zich af. Het koppel wordt in de zesde aflevering van het seizoen geïntroduceerd en de experts hebben veel vertrouwen in deze match. Maar is dat eigenlijk wel terecht? Alhoewel we aan het einde van het seizoen pas te horen krijgen of Paula en Remco echt nog samen zijn, kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen met betrekking tot de relatiestatus van Paula en Remco.

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

Paula van de Voorde in Married at First Sight

Paula van de Voorde is te zien in Married at First Sight. Deze goedlachse dame uit Geldermalsen wordt omschreven als een spontane vrouwelijke vrouw. Ze is 48 jaar oud en heeft een lange relatie achter de rug waar ze drie kinderen aan heeft overgehouden. Paula was degene die de relatie met de vader van haar kinderen uiteindelijk verbrak. “We hadden echt een heel groot mooi huis samen, goed lopend bedrijf en dan toch was ik niet helemaal gelukkig. Toen heb ik uiteindelijk de stap genomen om alleen verder te gaan.”

Dat is inmiddels echter alweer tien jaar geleden en als het aan de kinderen van Paula ligt, dan komt er snel weer een leuke man in haar leven. Zo heeft Paula de laatste tijd wel gedatet, maar bleef er nooit echt een leuke man hangen.

Dol op haar honden

Wie aan Paula gekoppeld wordt, zal wel rekening moeten houden met haar honden. Bumper en Babbel betekenen tenslotte erg veel voor haar. “Als mijn man niet van dieren houdt en komt ie hier binnen van: O, daar heb je die honden weer, dan is er wel een klein probleempje.” Desondanks heeft Paula vertrouwen in het experiment. “Ik ga er wel heel open in en ik probeer er echt wel iets van te maken. Het is absurd dat je misschien wel oud met iemand kan worden. Dat daar iemand staat en dat is de ware. Dat zou wel heel mooi zijn.”

Remco Steen zoekt leuke vrouw in MAFS

Remco Steen is een sportieve man die goed in het leven staat. Deze ietwat introverte 49-jarige is de trotse vader van twee kinderen. Zijn ene zoon is elf jaar oud en zijn andere zoon is dertien jaar oud. Vijftig procent van de tijd zijn de kinderen van Remco bij hem. Ze doen veel samen: sporten, mountainbiken en wandelen. “We hebben zo’n sterke band, ik geniet zo van die mannen. Ze zijn echt wel mijn alles.”

Remco is inmiddels alweer vier jaar vrijgezel. Hij heeft leuke dates gehad, maar nog niet de vrouw gevonden die hij zocht. Volgens zijn kinderen heeft Remco een vrouw nodig die sportief is en van reizen houdt. “Waar ik voor wil vechten, is dat ik in ieder geval moet zorgen dat als ik het leuk vind, dat ik het moet omarmen. Vaak is het er wel, maar zie ik het niet of wil ik het niet zien. En ik denk dat dat kwartje wel gevallen is inmiddels”, aldus Remco. Maar of Paula en Remco uit Married at First Sight een match zijn?

Zijn Paula en Remco uit Married at First Sight nog samen?

Paula en Remco werden aan elkaar gekoppeld met de veelbelovende woorden: “Het lijkt alsof ze al 25 jaar getrouwd met elkaar zijn, alleen ze weten het nog niet.” Met name Patrick van Veen heeft het idee dat deze match de perfecte is. “Fysiek matchen ze heel erg goed met elkaar. ze synchroniseren heel erg goed. Ze hebben vergelijkbare fysieke kenmerken. In persoonlijkheid zijn ze allebei een beetje gemiddeld, geen van beide springt er heel erg bovenuit. Daarom zijn ze juist zo’n goede match. Ze vullen elkaar aan, maar ze verstoren elkaar niet. Althans, op papier.”

Of dat in het echte leven ook zo gegaan is, is bijzonder twijfelachtig.Wat tenslotte opvalt, is dat Remco zijn echtgenote niet volgt op Instagram. Opmerkelijk, want hij volgt wel andere kandidaten uit het programma. Paula volgt Remco wel op Instagram. Alhoewel dat natuurlijk niet alles zegt, is het wel opmerkelijk. En het bleek inderdaad een voorteken: Het is niets geworden tussen Remco en Paula.

➡️ Lees ook: Zo verliep het eindgesprek tussen Paula en Remco

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!