Love & Reality
Nicole Martijn Married at First Sight

Zijn Nicole en Martijn uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Nicole en Martijn uit Married at First Sight nog samen? In het achtste seizoen van MAFS maken we weer kennis met heel veel nieuwe koppels. Daartoe behoren onder meer de creatieve Nicole uit Amsterdam en de gezellige Martijn uit Brabant. De experts denken met Nicole en Martijn een goede match gemaakt te hebben, maar klopt dat wel? Het intro belooft nu al niet veel goeds voor het stel. De grote vraag is dan ook: Zijn Nicole en Martijn uit Married at First Sight nog samen?

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

Nicole Martin uit Amsterdam in Married at First Sight

Nicole Martin is de eerste vrouw die gaat trouwen in Married at First Sight seizoen 8. De 47-jarige Nicole is woonachtig in Amsterdam. Ze wordt omschreven als een leuke jonge vrouw, die creatief, en energiek is en die wel houdt van een feestje. Ze is zelfs regelmatig op Ibiza te vinden. In Amsterdam woont ze samen met haar hondje Bram, die erg veel voor haar betekent. Ze is de middelste van drie zussen van een hele fijne familie. Daarnaast heeft ze superleuke vrienden en is ze in het dagelijks leven werkzaam als rijinstructeur. “Ik vind zelf dat ik een heel goede rijder ben. Maar ik rijd niet altijd zo netjes als hoe ik het mijn leerlingen moet leren”, verklapt ze.

Het is voor Nicole nog niet gelukt in de liefde, al heeft ze in haar leven al meerdere pogingen gedaan. “Mijn allereerste serieuze relatie was al vrij jong, op mijn negentiende. Die heeft ongeveer zes jaar geduurd. Redelijk snel daarop leerde ik iemand anders kennen, dat heeft ook weer zes jaar geduurd. Met beide ook een huis gekocht, samengewoond, alles en daarna ben ik heel lang single geweest.”

Vrijgezel

Na haar tweede relatie gooide Nicole het roer om. Ze besloot haar baan op te zeggen en de wereld te ontdekken. “En toen ik terugkwam, dacht ik: ‘Ik zet mezelf op een datingapp en dan ben ik zo van de markt.’ Maar dat viel een beetje tegen. Het is sowieso in Amsterdam ontzettend moeilijk. Er zijn vrij weinig leuke single mannen en die er zijn, die zien ook heel veel leuke single vrouwen, dus die zijn huppakee weer door naar een ander.” Met haar deelname aan MAFS hoopt Nicole nu wel een leuke man te vinden, maar vindt ze die ook echt in Martijn?

Martijn Prins uit MAFS

Martijn Prins wordt in MAFS gekoppeld aan Nicole. Martijn is vijftig jaar oud, geboren en getogen in Eindhoven en wordt dan ook omschreven als een Bourgondiër en een gezellige Brabander met een grote vriendengroep. “Ik hou wel van een rijk, sociaal leven om me heen. Gezelligheid”, legt hij uit. Zijn geld verdient Martijn als salesmanager. Daarnaast is Martijn de trotse vader van drie kinderen. De jongste dochter van 11 kreeg hij met zijn tweede vriendinnetje, terwijl hij zijn zoon en dochter van 16 en 19 kreeg met zijn eerste vrouw.

Net als Nicole houdt ook Martijn wel van een feestje en is hij regelmatig te vinden op Ibiza. “Ik heb echt een vriendengroep waar ik ook echt festivals mee bezoek, feestjes mee organiseer. Ik ben gek op Ibiza, ik ben niet echt de persoon van de jetset. Tuurlijk bezoek ik echt wel een keer een feestje met de belachelijke bedragen, maar ik voel me meer happy met de voetjes in het witte zand.”

Toe aan langdurige relatie

Met zijn deelname aan MAFS hoopt Martijn nu eindelijk een vrouw te vinden waarmee hij een langdurige relatie aan kan gaan. “Ik denk dat ik daten nu wel beu ben. Het is vaak kortstondig, het is niet diepgaand. Vaak ook niet de juiste match, omdat je een vrij kort contactmoment hebt. Ik denk dat ik juist nu klaar ben om echt samen met de juiste persoon vanaf start nul iets op te gaan bouwen.” En wat zijn verwachtingen daarvoor zijn? “Ik ga er open in. Dat meen ik echt. Ik zal alles aangaan wat er straks ineens tegenover me staat. Misschien kan ik ook haar prins op het witte paard zijn.”

Experts hebben vertrouwen

De experts uit MAFS hebben vertrouwen in de match, ondanks dat zij het idee hebben dat Martijn aan aandacht geen gebrek heeft. “Hij geeft zelf ook aan, het lukt me wel. Hij krijgt genoeg vrouwen. Maar echt de persoon waarvan hij zegt: Het hele plaatje dat is iemand waar ik lang bij wil blijven, dat lukt hem nog niet. Dus hij wil hier echt voor werken”, legt Eveline Stellaart uit. Anne Campagne ziet de match met vertrouwen tegemoet. “Ik ben heel enthousiast. Ik knal er zelf ook uit van dit stel, want Martijn is zo lekker aanwezig, zelfverzekerd. Nicole niet op haar mondje gevallen, kan dat helemaal handelen. Deze twee gaan het helemaal rocken, denk ik.”

Toch is er wel een valkuil. “Ik hoop dat ze niet te hard gaan”, legt Eveline uit. En ook Patrick van Veen plaatst een kanttekening: “Ik denk ook dat ze een koppel gaan zijn dat begeleiding nodig heeft. En zij hebben wel een paar grote overeenkomsten. En de reden dat we dat ook in dit geval hebben gedaan, is ook om te voorkomen dat de ander niet ondersneeuwt. Als je naast Martijn een rustige, teruggetrokken dame zet, die is binnen vijf minuten ondergesneeuwd. Alleen het kan daardoor ook gaan schuren, of kunnen ze aandacht gaan opeisen, omdat ze allebei heel erg aanwezig zijn. Daar is die begeleiding absoluut nodig.”

Zijn Nicole en Martijn uit Married at First Sight nog samen?

De grote vraag is natuurlijk: Zijn Nicole en Martijn uit Married at First Sight nog samen? Ondanks het goede vertrouwen van de experts, maken we ons toch zorgen om het eerste koppel van MAFS seizoen 8. Als we naar de intro kijken van dit seizoen, dan ziet het er niet goed uit voor Nicole en Martijn. Zo zien we Nicole in tranen, zien we Martijn weglopen met zijn koffers. En horen we daarbij: “Ik denk dat we elkaar soms niet helemaal goed begrijpen.” En wordt het pas echt erg als we het laatste fragment in de intro zien. Waar Nicole roept: “Weet je, ik ga ermee kappen. Ik wens jou een hele fijne reis naar huis!” Daarnaast volgen ze elkaar ook niet op Instagram. Voor nu gaan we er dan ook vanuit dat Nicole en Martijn uit Married at First Sight niet meer samen zijn.

In aflevering 10 wordt al duidelijk dat het niets is geworden tussen Martijn en Nicole. Eigenlijk was het na 24 uur al klaar tussen de twee. De twee lijken elkaar niet te begrijpen en botsen enorm. Het vervroegde eindgesprek zet dan ook een punt achter deze mismatch. Martijn en Nicole uit Married at First Sight zijn dan ook niet meer samen.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!