Love & Reality
Maarten Richelle MAFS

Dit zijn Maarten en Richelle uit Married at First Sight

Maarten en Richelle doen mee aan Married at First Sight. De zijn het derde stel dat we leren kennen in het achtste seizoen van MAFS. Op het eerste oog hebben ze qua levensfases wel wat weg van Rowan en Astleigh die een jaar eerder slaagden. Zo hebben Maarten en Richelle het los van elkaar al goed voor elkaar, maar zouden ze dat ook graag met iemand willen delen. Mogelijk vinden ze dat bij elkaar in het nieuwe seizoen van Married at First Sight.

Maarten uit Married at First Sight

Maarten hoopt gematcht te worden aan de vrouw van zijn dromen. Deze 32-jarige jongeman uit Enschede is spontaan en open. Hij heeft zijn zaakjes heel goed op orde en heeft sinds vorig jaar zelfs zijn eigen huis. Maarten werkt in het ziekenhuis in Enschede waar hij projectleider is. Als hij niet aan het werk is, dan is de kans groot dat je hem tegenkomt op de tennisbaan. Al van jongs af aan slaat Maarten al graag een balletje.

Helaas is het Maarten nog niet gelukt om een leuke vrouw te vinden. Het is voor hem nooit een bewust keuze geweest om vrijgezel te blijven, maar hij vond tot op heden gewoon nog niemand. “Ik ben kritisch en heb daarnaast ook wel last van verlatingsangst en dat heeft ook wel met mijn verleden te maken”, vertelt hij daarover. Maarten zag toen hij zestien was hoe zijn vader ernstig ziek werd. Hij had ALS en een vorm van dementie. Op zijn achttiende moest Maarten afscheid nemen van zijn vader. “Daar heb ik wel last van gehad tot op de dag van vandaag wel. Dat heeft wel wat met mij gedaan.” Toch is Maarten nu wel klaar om een leuke dame te ontmoeten en misschien is dat wel Richelle.

Richelle doet mee aan MAFS

Richelle is dertig jaar oud en woonachtig in Ammerzoden. De business controller heeft haar eigen huisje waar ze helemaal gelukkig is. Toch zou ze het fijn vinden als ze dat met iemand zou kunnen delen. Om een leuke vriend te vinden, is Richelle de afgelopen tijd volop aan het daten geweest. Ondanks dat ze daar veel tijd en moeite in stak, vond ze niet een geschikte partner en is ze vandaag de dag nog altijd vrijgezel.

Zo besloot ze dan ook om zich aan te melden voor Married at First Sight. Daar is deze sportieve dame gematcht aan Maarten. De twee hebben aardig wat overeenkomsten, want net als hij staat Richelle ook al van jongs af aan op de tennisbaan. Wij zijn dan ook nu al benieuwd of Richelle en Maarten straks samen een balletje slaan.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Maarten en Richelle uit MAFS nog samen?