Love & Reality
Richelle Maarten Married at First Sight

Zijn Maarten en Richelle uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Maarten en Richelle uit Married at First Sight nog samen? In het achtste seizoen van MAFS maken we kennis met deze twee jonge deelnemers. Op het eerste oog lijken ze wel een beetje op Rowan en Astleigh. Ook zij hadden alles goed voor elkaar, maar misten nog iets in hun leven. Dat geldt ook voor Maarten en Richelle. De verwachting is dan ook hoog, maar blijken ze ook de match? In dit artikel beantwoorden we de vraag: Zijn Maarten en Richelle uit Married at First Sight nog samen?

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

Maarten te Nijenhuis uit Married at First Sight

Maarten te Nijenhuis doet mee aan Married at First Sight en is een van de vrijgezellen die gaat trouwen. Maarten wordt door de experts omschreven als een ontzettend spontane, open, vriendelijke Tukker. Hij heeft zijn zaakjes heel goed op orde, heeft een mooi huis en fijne vrienden en familie. Alhoewel het nu op rolletjes loopt voor de 32-jarige projectleider in een ziekenhuis in Enschede, is dat ook wel eens anders geweest. Als hij vertelt waarom hij nog geen vriendin heeft, dan wordt er meteen het één en ander duidelijk over zijn verleden.

“Het is voor mij geen bewuste keuze geweest om single te blijven. Ik ben kritisch en heb daarnaast ook wel last van verlatingsangst en dat heeft ook wel met mijn verleden te maken. Toen ik zestien was, is mijn vader ziek geworden. Hij heeft ALS gehad en een vorm van dementie erbij. Dat heeft anderhalf jaar geduurd en dat heeft echt wel een impact gehad op het leven van mijn moeder, mij en mijn broer. Daar heb ik wel last van gehad tot op de dag van vandaag wel. Dat heeft wel wat met mij gedaan”, legt Martijn uit. Op achttienjarige leeftijd verloor Martijn zijn vader.

Op zoek naar leuke vrouw

Tegenwoordig heeft Martijn een heerlijk huis in Enschede in dezelfde straat als zijn moeder. “Het is bij mijn moeder in de straat, dus dat is ook wel handig. Het is helemaal mijn eigen plekje geworden, dus ik zou hier ook niet heel snel meer weg gaan.” Toch doet Martijn nu mee aan Married at First Sight en ontmoet hij daarin misschien wel de liefde van zijn leven.

De in Enschede woonachtig Martijn die in zijn vrije tijd vaak tennist, weet precies waar hij naar op zoek is. “Ik houd wel van slanke dames, lang haar. Meestal val ik wel op blond haar, maar dat hoeft voor mij niet per se. Sportief uiterlijk vind ik ook wel belangrijk en ik houd wel een beetje van een echte dame. Ik wil het nu echt een kans gaan geven en zo sta ik er ook echt in. Ik ben daar heel open in. Tuurlijk zal ik momenten hebben, dat ik denk: Het komt best dichtbij. Maar juist omdat je het wel een kans moet geven, vind ik dit experiment heel fijn”, aldus Martijn.

Richelle de Groot in MAFS

Martijn trouwt in MAFS met Richelle de Groot. Zij is dertig jaar oud en woont in Ammerzoden. Richelle is op het punt aangekomen dat ze huisje-boompje-beestje wil. In het dagelijks leven werkt ze als business controller. Net als Maarten heeft ook Richelle al haar eigen huis. “Ik ben wel trots op wat ik tot nu toe heb bereikt in mijn leven. Ik ben heel trots dat ik mijn studie afgerond heb. Ik ben trots dat ik uiteindelijk zelf mijn huis gekocht heb. Mijn huis is groot genoeg, maar ik mis nog wel iets en dat is dat ik het met iemand kan delen en dat ik samen met iemand hier een toekomst op kan bouwen en samen gelukkig kan worden.”

Om een leuke man te vinden, heeft ze de laatste tijd van alles geprobeerd. “Ik heb de afgelopen tijd onwijs vele gedatet. Ik heb er heel veel energie en moeite in gestopt, maar ik merk dat het daten eigenlijk niks voor mij is. Ik heb veel vluchtige dates gehad, maar ik krijg gewoon niet de juiste persoon gevonden. Ik merk dat niet iedereen even serieus is en het is gewoon heel lastig om de juiste persoon tegen te komen en iemand te vinden die er ook echt serieus voor wil gaan.”

Sport van jongs af aan. Tennis vanaf haar zesde. Toernooitjes en tenniscompetitie. Vind het heel erg fijn om lekker actief bezig te zijn.

“Ik zoek een partner waarbij ik me wel fysiek aangetrokken voel, maar daarnaast vind ik het gewoon heel fijn als je dezelfde interesses hebt, dingen kunt delen, samen een team kunt zijn om dingen te bereiken en echt er voor elkaar kunt zijn.

Dezelfde interesses

Misschien vindt ze de liefde wel bij Maarten. Het stel heeft in ieder geval wel dezelfde interesses. Zo blijkt Richelle net als Maarten ook al van jongs af aan te tennissen. Mogelijk slaan ze in de toekomst wel samen een balletje. “Ik zoek een partner waarbij ik me wel fysiek aangetrokken voel, maar daarnaast vind ik het gewoon heel fijn als je dezelfde interesses hebt, dingen kunt delen, samen een team kunt zijn om dingen te bereiken en echt er voor elkaar kunt zijn.”

Zijn Maarten en Richelle uit Married at First Sight nog samen?

De grote vraag is nu dan ook: Zijn Maarten en Richelle uit Married at First Sight nog samen? Helaas valt daar voor nu nog weinig over te zeggen. Eveline Stellaart heeft in ieder geval vertrouwen in het koppel: “Ik ben er heel positief over”, sprak ze uit. Daarnaast volgen Maarten en Richelle elkaar ook op Instagram en dat is vaak al een goed teken. Bij de eindgesprekken blijkt ook dat zowel Maarten als Richelle getrouwd wil blijven en ook vandaag de dag lijken ze nog altijd erg gelukkig samen.

➡️ Lees ook: Zo verliep het eindgesprek tussen Maarten en Richelle in Married at First Sight

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!