Love & Reality
Brian Evelien Married at First Sight Match or Mistake

Dit zijn Evelien en Brian uit MAFS: Match or Mistake

Evelien en Brian behoren tot de deelnemers van Married at First Sight: Match or Mistake. Zij zijn een van de koppels die een sprong in het diepe wagen. Ze hebben elkaar namelijk nog nooit gezien, maar kiezen er nu voor om elkaar het ‘ja-woord’ te geven.

Evelien in MAFS: Match or Mistake

De 32-jarige Evelien hoopt in MAFS: Match or Mistake de man van haar dromen te ontmoeten. Ze is alweer vier jaar vrijgezel en heeft het wel gehad met de datingsites. Toch mist ze wel een partner om zich heen. “Ik mis een partner het meest bij hele dagelijkse momentjes. Als het winter is, zondagavond op de bank. Ik maak het altijd gezellig, kaarsjes aan. Dat je denkt: Er zit een hond naast me, maar er is nog een plek.” Die plek wordt binnenkort misschien wel opgevuld door Brian.

Brian zoekt een independent woman

Evelien trouwt in MAFS: Match or Mistake blind met Brian. Hij is 32 jaar en werkzaam als bedrijfsleider. Hij zou graag een leuke independent woman ontmoeten. “Ik wil vastigheid. Ik wil iemand op wie ik kan bouwen. Met wie je dingen kunt delen over het leven, het leven mooier maken. Leuke dingen gaan doen, ondernemen. Ik houd van avontuur dus ik zou het leuk vinden om iemand met mij mee te nemen op avontuur.”

Lees ook: Zijn Evelien en Brian uit MAFS: Match or Mistake nog samen?

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!