Love & Reality
Brian Evelien MAFS Match or Mistake

Zijn Brian en Evelien uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

Brian en Evelien hebben de stap gezet en doe mee aan Married at First Sight: Match or Mistake. Aangezien de opnames alweer een tijdje achter de rug zijn, vragen veel kijkers zich af hoe het nu met ze gaat. Hebben ze het avontuur overleefd en zijn ze ook vandaag de dag nog samen? In dit artikel geven we antwoord op de vraag: Zijn Brian en Evelien uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

Bedrijfsleider Brian in MAFS: Match or Mistake

De 32-jarige Brian is toe aan een nieuwe relatie. Hij hoopt die te vinden in Married at First Sight: Match or Mistake. Brian is de bedrijfsleider van een supermarkt en vindt zijn werk erg belangrijk. “Mijn werk is erg belangrijk voor mij. Mijn zaak is mijn kindje, dus daar zorg ik heel goed voor. Ik vind het leuk als een vrouw een eigen ambitie heeft, een eigen carrière. Een independent woman.”

Voor Brian verliep zijn jeugd niet vlekkeloos. “Ik ben voornamelijk opgegroeid met mijn moeder en mijn zusje. Mijn vader is op mijn achtste uit huis gegaan wegens omstandigheden.” Nu wil hij zich op de toekomst richten en weet hij precies waar hij rekening mee moet houden in een relatie. “Een valkuil voor mij is dat ik zodra het serieus wordt dat ik afstand ga nemen. Een beetje bindingsangst eigenlijk. Ik heb ook erg gemerkt dat vrouwen mij dan gebruiken als een speeltje, maar niks serieus.”

Accepteren zoals hij is

Brian hoopt dat de dame met wie hij trouwt hem zal accepteren zoals hij is. Dan kan er zeker iets moois ontstaan. “Ik wil vastigheid. Ik wil iemand op wie ik kan bouwen. Met wie je dingen kunt delen over het leven, het leven mooier maken. Leuke dingen gaan doen, ondernemen. Ik houd van avontuur dus ik zou het leuk vinden om iemand met mij mee te nemen op avontuur.”

Evelien trouwt blind met Brian

De vrouw met wie hij trouwt is de 32-jarige Evelien die werkzaam is als juridisch ondersteuner. Zij heeft het nodige meegemaakt in het leven en weet daarom goed wat ze graag terugziet in een relatie. Momenteel geniet ze met volle teugen van het leven samen met haar hondje, maar daten is ze spuugzat. Ze is alweer vier jaar single, maar met datingsites heeft ze niet zoveel.

Wat wel belangrijk is in haar leven, is haar hondje Lily. “Dan heb je toch het gevoel dat je niet alleen bent.” Toch mist ze wel nog iets. “Ik mis een partner het meest bij hele dagelijkse momentjes. Als het winter is, zondagavond op de bank. Ik maak het altijd gezellig, kaarsjes aan. Dat je denkt: Er zit een hond naast me, maar er is nog een plek.”

Emotioneel huwelijk

Haar huwelijk met Brian wordt een emotionele. Door middel van een foto is ook haar moeder aanwezig. Zij overleed toen Evelien zestien was aan melanoomkanker. “Dat heeft zo’n grote impact gehad. Ze schiet elke dag wel even door mijn hoofd. Op het moment dat je gaat trouwen of dat je kinderen krijgt, dat zijn de extra momenten dat je erbij stil staat. Voordat zij stierf zei ze wel dat ze dat soort momenten niet ging meemaken. Dat ze dat moeilijk vond.” Gelukkig kan ze er nu toch een beetje bij zijn.

Zijn Brian en Evelien uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

De grote vraag is nu: Zijn Brian en Evelien uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen? Op die vraag is voor nu nog moeilijk antwoord te geven. Na een eerste omhelzing bleek al dat Brian het beste een beetje voelde kriebelen, maar dat gold voor Evelien nog niet. In een vooruitblik zag het er niet heel goed uit tussen de twee. Terwijl ze naast elkaar op de bank zitten, horen we Brian zeggen: “Je hebt geen kik meer gegeven.” Mocht er meer bekend zijn over de relatiestatus van Evelien en Brian, dan werken we dit bericht bij.

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!