Love & Reality
Janine Boer zoekt vrouw mannen

Dit zijn de heren voor Janine uit Boer zoekt Vrouw

Christiaan, Chiel, Sander, Michiel en Stefan doen voor Janine mee aan Boer zoekt Vrouw. De vijf mannen stuurden allen een brief naar de boerin waarna ze zich mochten melden tijdens de speeddates. Daar wisten de vijf heren een goede indruk achter te laten op Janine uit BzV. Maar wie zijn Christiaan, Chiel, Sander, Michiel en Stefan precies?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Christiaan voor Janine in Boer zoekt Vrouw

Christiaan schreef voor Janine uit Boer zoekt Vrouw een uitgebreide brief. Christiaan is 29 jaar oud en opgegroeid op Texel. Het boerenleven is hem niet vreemd, want zijn ouders hebben een schapenboerderij. Op het hoogtepunt hadden ze liefst 550 schapen met zo’n 33 hectare land. Naast de schapen liepen er ook andere beesten rond op de boerderij. Denk aan paarden, kippen en eenden. Die schapenboerderij moest vorig jaar noodgedwongen worden verkocht. Tegenwoordig woont Christiaan in Ede, maar als het klikt met Janine wil hij best verhuizen.

Niet voor niets schreef Christiaan in zijn brief: “Gisteren nog zong ik in de vrachtwagen mee met de tekst: ‘Maar in het Zuiden wacht een vrouw nog steeds op mij alleen.’ En toen zag ik jou in Boer zoekt Vrouw. Een mooie vrouw in één van de zuidelijkste puntjes van Limburg. En ik hoop stiekem dat ik degene ben op wie je wacht.” Dat Janine wel eens naar schapen ruikt, interesseert hem niets. “Ik sta open voor knuffels met een vrouw zoals jij, ook als je naar een vleugje schapenparfum ruikt”, aldus Christiaan, die net als Janine ook een kinderwens heeft.

Christiaan BzV Janine Boer zoekt Vrouw

Michiel voor Janine naar Epen

Michiel was meteen verkocht toen hij Janine zag in de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw. Hij omschrijft de blonde boerin als een ‘leuke en gepassioneerde dame’. “Ze maakte me gelijk heel nieuwsgierig.” Hij besloot dan ook een brief te sturen en met succes. Hij werd uitgenodigd voor de speeddate en heeft ook die overleefd. Het helpt Michiel dat hij ook een band heeft met het boerenleven.

“Mijn moeder is geboren op een boerderij, waar ik van kleins af aan altijd kwam. Nu is deze boerderij van mijn oom en tante en pas ik op het bedrijf wanneer zij op vakantie zijn”, vertelt Michiel. Mocht hij zelf ooit één miljoen in handen krijgen, dan weet hij ook precies wat hij daarmee gaat doen. “Een leuke boerderij kopen en daar roofvogels gaan trainen voor allerlei doeleinden.” In de toekomst hoopt Michiel vooral een leuke vrouw te ontmoeten en kinderen te krijgen. Mogelijk wordt dat wel met Janine uit Boer zoekt Vrouw.

Michiel Janine Boer zoekt Vrouw BzV

Sander in Boer zoekt Vrouw

Sander heeft alvast de eerste stappen gezet in het veroveren van het hart van Janine uit Boer zoekt Vrouw. Het duurde niet lang voordat hij overtuigd was om te schrijven voor Janine. “De eerste indruk was meteen goed. Ik dacht wat een mooie en leuke meid! Spontaan en niet bang om te werken! Iemand met veel passie voor het vee en haar werk. Daar hou ik van”, kan Sander zich nog goed herinneren.

Het boerenleven is Sander overigens ook niet vreemd. In het dagelijks leven werkt hij bij veehouders, loonbedrijven en scheert hij ongeveer 2000 schapen per jaar. Zelf heeft hij ook wat hobby vee. Hij spreekt van 60 schapen, drie koeien, twee ezels, een hond en een kat. Na het werk is hij dan ook vaak met zijn dieren bezig. Toch heeft Snader het idee dat het nu ook tijd wordt voor een volgende stap: een leuke dame in zijn leven. “Het liefst zou ik samen met mijn toekomstige vrouw een boerderij willen runnen. Samen ondernemen en grote keuzes in het leven maken. Een verre vakantie sla ik ook niet af. Ook is er zeker een kinderwens dat zou heel leuk zijn.”

Sander Janine Boer zoekt Vrouw BzV

Afvallers Janine

Chiel uit Boer zoekt Vrouw

Chiel heeft ook een goede indruk achtergelaten op Janine uit Boer zoekt Vrouw. Toen hij haar voor het eerst op tv zag, wist hij meteen dat hij moest schrijven. “Wow! Wat een knappe boerin! En daarna toen ze over natuurlijk groenbeheer sprak was ik verkocht. Ik moest toen wel schrijven”, vertelt Chiel op de officiële website van Boer zoekt Vrouw. Het boerenleven is allesbehalve nieuw voor Chiel. Zijn beide ouders zijn op de boerderij opgegroeid en als kind speelde hij vaak bij opa en oma op de boerderij.

“Ik kan me geen betere omgeving bedenken om als klein kind te kunnen spelen. En ik weet nog goed dat ik het super tof vond om als 8-jarig kind een tractor te mogen besturen. En nog steeds vind ik het boerenbestaan heerlijk mooi en idyllisch. Ik vind het ook een groot onderdeel van de Nederlandse cultuur”, gaat hij verder. Mocht het voor Chiel iets worden met Janine, dan groeien zijn kinderen later misschien ook wel op op een boerderij. Een kinderwens heeft hij zeker, want zijn toekomstdroom is als volgt: “Huisje, boompje, kindjes. Een leuke vrouw vinden, en samen lekker kunnen genieten van al het moois dat het leven biedt.

Chiel Janine Boer zoekt Vrouw

Stefan in BzV voor Janine

Stefan is de vierde man die voor Janine meedoet aan Boer zoekt Vrouw. Toen hij de passie, het enthousiasme en de gedrevenheid van Janine zag voor haar bedrijf, werd hij meteen getriggerd. Haar uitstraling, glimlach en gevoel voor humor zorgden ervoor dat Stefan ook daadwerkelijk een brief schreef naar Janine. Stefan is zelf opgegroeid op een gemengd bedrijf met koeien, varkens en akkerbouw. Omdat het bedrijf te klein was, kon hij het bedrijf niet overnemen. Wel heeft hij op verschillende agrarische bedrijven gewerkt. “Sinds vier jaar werk ik als bedrijfsleider op een onderzoeksfaciliteit voor rundvee- en varkensvoeding.”

Nu Stefan het wat betreft zijn werk goed voor elkaar heeft, is hij ook nog op zoek naar de ware liefde. Zijn toekomstdroom is dan ook duidelijk. “Een leuke vrouw en kinderen, mooi huis met een (grote) tuin met verschillende dieren. Samen plannen maken voor de toekomst en genieten met familie en vrienden.”

Stefan Janine Boer zoekt Vrouw BzV

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep