Love & Reality
Boerin Janine Boer zoekt vrouw seizoen 12

Janine uit Boer zoekt Vrouw 2022

Janine Lardinois doet mee aan Boer zoekt Vrouw 2022. Janine is 32 jaar oud en runt samen met haar ouders een begrazingsbedrijf in Limburg met maar liefst 3000 schapen! Ze geniet met volle teugen van haar werk, maar is ook in haar sociale leven een behoorlijk bezig bijtje! Ze houdt namelijk heel erg van contact met anderen en heeft een groot sociaal leven.

Janine Lardinois uit Boer zoekt Vrouw 2022

Janine Lardinois is een van de boeren uit Boer zoekt Vrouw 2022. De 31-jarige schapenhoudster is (samen met haar pa en ma) de trotse eigenaar van liefst 3000 schapen. BzV-Janine kan haar werk maar ten dele loslaten… “De telefoon blijft toch gaan, bij vragen kunnen ze me altijd bereiken. Dat hoort erbij, het bedrijf zit toch in mijn hoofd. Als ik op vakantie ben, of een dagje weg, proberen ze me zo min mogelijk te bellen. Maar ik heb liever dat ze me bellen, dan dat ze een fout maken die makkelijk op te lossen was geweest en waar ik achteraf veel tijd mee kwijt ben om het te herstellen.”

Janine gaat vaak op stap met vriendinnen

Desondanks gaat het sociale dier Janine behoorlijk vaak op stap met haar vriendinnen: “Bijvoorbeeld naar tentfeesten hier in de buurt en dan laat ik de boel de boel. En op vakantie natuurlijk. Niet overdreven lang, maar een paar dagen kan prima. Ik ben met vriendinnen naar Ibiza geweest, met mijn nicht naar Curaçao, alleen naar Spanje en naar Portugal met een groep vriendinnen van de basisschool. Met het gezin kunnen we niet echt op vakantie, maar we gaan wel dagjes weg.”

Janine Lardinois is op zoek naar passievolle partner

Het is zeker niet zo dat Janine in haar leven geen liefde gekend heeft, ze heeft namelijk twee lange relaties gehad… Eentje van vijf en eentje van zes jaar. “Die eerste was mijn eerste vriendje en toen wilde ik toch even verder kijken. Mijn laatste vriend was eigenlijk te lief, daar walste ik overheen. Ik heb met allebei nog goed contact, ze komen nog geregeld hier over de vloer. Een nieuwe vriend moet daar dus niet jaloers op zijn, want ik werk met allebei nog wel samen.”

BzV-Janine is op zoek naar iemand met passie: “Ik ben niet iemand die het hele weekend thuisblijft, daar ben ik te energiek voor, te gedreven. Het is fijn als iemand ook energie geeft en je niet afremt. Ik neem geen blad voor de mond, ik vind het fijn als iemand anders dat ook heeft en me goed weerwoord kan geven. Lief zijn is ook belangrijk, maar hij moet ook flink tegengas kunnen geven.”

Wie is Janine Lardinois uit BzV?

Janine komt uit een gezin van vier, bestaande uit vader Ger, moeder Elies en zusje Latischa, die een jaartje jonger is dan de BzV-deelneemster. Latischa woont niet meer op de boerderij, maar met haar man en zoontje van drie jaar oud ‘verderop’. De ouders van Janine wonen in de boerderij, zij in een appartement op het erf.

Hoe ziet Janines ideale dag met haar geliefde eruit?

Voor haar ideale dag wijst BzV-Janine naar een zondag, omdat ze dan wat vrije tijd inplant. “Ideaal zou zijn dat we samen opstaan, ontbijten, samen de werkzaamheden van die dag doen zoals schapen controleren, voeren, water geven en als dat allemaal is gebeurd dan lekker genieten. Dat kan een wandeling zijn, of ergens op bezoek, een terrasje, hapje eten en aan het eind van de dag samen weer even naar de schaapjes.”

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert