Love & Reality
Simone Marian Britt B&B Vol Liefde

Dit zijn de dames voor Martijn uit B&B Vol Liefde

Simone, Britt, Marian, Susanne, Fenna en Linda zijn onder de indruk van Martijn uit B&B Vol Liefde. Ze zijn de eerste dates van Martijn. Simone moet ongetwijfeld het langst in het vliegtuig zitten om bij Martijn te komen. In het realityprogramma hoopt Martijn een leuke dame te vinden waarmee hij oud kan worden. In Portugal zijn er maar weinig dames van zijn leeftijd. Hij hoopt nu door middel van zijn deelname aan B&B Vol Liefde toch een vrouw te vinden waar hij een toekomst mee kan opbouwen. Misschien wordt dat Simone uit Hawaï, Britt uit Groningen, Marian, Susanne alias Suus, Fenna of Linda.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Simone vanuit Hawaï naar Martijn uit B&B Vol Liefde

Simone is de eerste vrouw die zich meldt bij de bed & breakfast van Martijn uit B&B Vol Liefde. Ze is 32 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als yoga docent en massagetherapeut. De stap naar Portugal is een grote voor haar. Ze woont tegenwoordig in Hawaï en heeft een vliegreis van liefst 29 uur achter de rug. “Ik hoop zeker dat Martijn zijn best gaat doen omdat ik van zover kom”, aldus Simone.

Simone geniet van haar leven op Hawaï. “Hier zijn hele mooie stranden, hikes en avonturen wat mij blij maakt.” Ze omschrijft zichzelf tenslotte als actief en een avonturier. Toch zou ze voor Martijn bereid zijn om Hawaï te verlaten. “Hij gaf mij een warm gevoel. Ook wat betreft interesses, zelfde interesses wat betreft reizen en ervaringen. Dus het idee dat ik bij hem voel, is dat hij mij begrijpt. Ik hoop dat hij de ware is.” Wij zijn ook erg benieuwd!

Simone B&B Vol Liefde Portugal

Britt uit Groningen naar Portugal

Britt is de tweede dame die aankomt in Portugal in de hoop het hart van Martijn uit B&B Vol Liefde te veroveren. Britt is 26 jaar oud, woonachtig in de binnenstad van Groningen en ze werkt als mondhygiëniste. Toen ze de oproep zag van Matthijs kon ze het niet laten om een bericht te sturen. “Ik zag zijn oproep en toen heb ik het meteen doorgestuurd naar allemaal vriendinnetjes en ik zei: “Kijk, dit is mijn type. Op het moment dat ik het had doorgestuurd, kreeg ik het ook terug van mijn moeder met: ‘Britt, je moet hierop reageren want dit is echt een type voor jou’.”

Nu komt de ontmoeting dichtbij. “Ik ga hem zo ontmoeten en ik ga gewoon veel met hem praten en ik hoop leuke dingen doen en ik hoop dat ik hem kan helpen in zijn bed & breakfast, want dat lijkt me ook wel heel erg leuk. Ik ga het allemaal zien, ik ga het allemaal meemaken”, vervolgt Britt. Of ze meteen onder de indruk is van Martijn, valt nog te bezien. “Het is moeilijk om er nu direct wat over te zeggen. Maar het is wel direct bij binnenkomst gezellig, lief. Ja, tot nu toe leuke indruk.”

Britt B&B Vol Liefde

Marian voor Martijn naar Portugal

Marian is de derde date van Martijn uit Portugal. Zij is 31 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als senior intercedent. “Ik voel me gespannen, maar wel op een positieve manier. Ik heb er vooral heel veel zin in en ik laat het lekker op me afkomen om te kijken wat er gaat gebeuren. Ik ben heel benieuwd”, laat de goedlachse blondine weten. Inmiddels is de Friezin alweer acht jaar vrijgezel en heeft ze het punt bereikt dat daar verandering in mag komen.

Marian was meteen onder de indruk toen ze Martijn voorbij zag komen. “Toen ik Martijn zag op de video, dacht ik: Dit zou hem wel eens kunnen zijn. Ik had er een goed gevoel bij en je kan er maar op een manier achterkomen en dat is langsgaan. Martijn is iemand die me heel erg aanspreekt in zijn persoonlijkheid. Hij komt heel spontaan en warm over en ik denk dat dat goed bij me zou passen. Hij is altijd wel bezig. Het avontuurlijke, het reizen, dat doe ik zelf ook en ik zou ook graag iemand willen ontmoeten waarmee ik dat samen kan doen en dat zie ik hem wel heel erg in hem terug. Dus ik denk dat we ook wel heel veel overeenkomsten hebben.”

B&B Vol Liefde Marian

Susanne alias Suus naar Martijn

Susanne, ook wel Suus genoemd, is afgereisd naar Portugal om te zien of Martijn misschien de man van haar dromen is. Suus is 29 jaar oud en ze werkt als campaign manager. Zij is onder de indruk van hem. “Vooral het feit dat hij de keuze nam om hier te gaan wonen en zijn eigen onderneming op te zetten, vond ik heel gaaf. Hij kwam voer als een open en relaxed persoon. Down to Earth, doet wat hij het liefste doet. Ik denk dat we daarin goed matchen, dat we allebei wel weten wat we willen en daarin dezelfde minste hebben. Dat had wel zijn charme op mij.”

Suus is een reislustige dame. Martijn is onder de indruk van haar sprekende ogen en identieke interesses. Na een jaar vrijgezel te zijn, hoopt Suus een leuke man tegen te komen. “Liefde betekent vooral dat je ervoor elkaar bent, dat je echt een team bent. Dat je je leven met iemand kan delen en dat je dat samen doet. Wel ook je eigen ding houden, maar dat je een thuisbasis hebt waar je naar terugkan.”

Susanne Suus B&B Vol Liefde

Fenna is nummer één van Martijn

Fenna is als laatste dame afgereisd naar Portugal. Fenna is 25 jaar oud en leerkracht basisonderwijs. Zij viel meteen bij Martijn op door zijn mooie blauwe ogen. Ook zij aws meteen onder de indruk. “Ik ben helemaal vanuit Bonaire gekomen, dus ik heb de halve wereld over gereisd om hier in Portugal aanwezig te mogen zijn. Ik zat met mijn moeder op de bank en toen kwam Martijn voorbij en toen dacht ik: O, dat is een hele leuke jongen. Dus ik dacht: Waarom ook niet. Impulsief dat ik ben, heb ik mezelf opgegeven en nu staan we ineens hier.”

Fenna weet precies wat ze zoekt. “Ik hoop vooral op iemand die open minded is. Die lekker spontaan is, die niet dichtklapt bij kennismaken met mensen, die gewoon gezellig in de groep is. Dat vind ik heel aantrekkelijk en iemand die ook wel redelijk weet wat hij wil.” Martijn geeft al snel toe dat hij Fenna interessant vindt. “Er is er een die eruit sprong voor mij en die was er nog niet en nu is die er wel en kan ik dat gaan ontdekken. En ik voel me daar wel lastig onder.” Zij was na de introductievideo’s dan ook zijn absolute nummer één.

Lees ook: Zijn Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde nog samen?

Fenna B&B Vol Liefde

Linda laatste dame voor Martijn uit Portugal

Linda is de laatste dame die voor Martijn afreist naar Portugal. Ze is 32 jaar oud en werkzaam als verloskundige. Zij was vanaf het zien van de introductievideo meteen onder de indruk van Martijn. “Het lange haar van Martijn, dat is wel wat ik heel erg leuk vond. En leuke ogen. Kwam heel spontaan over.”

Linda heeft volop genoten van haar vrijgezellenleven, maar is nu op zoek naar een serieuze liefde. “Ik verwacht dat het een heel leuk avontuur gaat zijn waarin we het heel leuk gaan hebben. Ik hoop natuurlijk dat er iets uitkomt. Dat we elkaar leuk gaan vinden.” Helaas is het avontuur van Linda van korte duur, want nog in dezelfde aflevering gaat ze alweer naar huis als blijkt dat Martijn verliefd is geworden op Fenna.

Linda B&B Vol Liefde