Love & Reality
Jouke Boer zoekt vrouw dames

Dit zijn de dames voor Jouke uit Boer zoekt Vrouw

Sabine, Marinke, Lotte, Karlijn en Marion doen voor Jouke mee aan Boer zoekt Vrouw. De vijf dames waren onder de indruk toen ze Jouke voor het eerst zagen en besloten hem dan ook een brief te sturen. Ze werden uitgenodigd voor de speeddates en overleefden ook die ronde. Maar wie zijn Sabine, Marinke, Lotte, Karlijn en Marion die voor Jouke meedoen aan BzV?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Karlijn wil hart Jouke veroveren

De blonde Karlijn gaat ook een poging wagen om het hart van boer Jouke voor zich te winnen. Karlijn weet nog goed wat er gebeurde toen ze Jouke voor het eerst zag. “Mijn hart schoot letterlijk in mijn keel. Ik dacht, wauw, jij bent écht leuk. Een gek gevoel, want hoe kan je nu iemand leuk vinden die je slechts vijf minuten in beeld hebt gezien. Maar het kan dus… Zijn uitstraling, zijn houding, ik werd er gewoon helemaal enthousiast van.” Ze besloot dan ook een brief te schrijven en was een van de tien gelukkige die op speeddate mocht komen. Ook schopte ze het tot de dagdates.

Mocht Karlijn de nieuwe vriendin worden van Jouke, dan zou ze het niet gek vinden om op de boerderij te gaan werken. “Ik ben opgegroeid op een melkveehouderij in Brabant, als oudste dochter van 4 kinderen. Mijn broer draait nu het bedrijf. Ik woon nu dus in de stad, maar daar zit ik eigenlijk niet helemaal lekker op mijn plek.” Een verhuizing is dan ook mogelijk. “Genoeg te beleven en vrienden om me heen, maar ik blijf toch een plattelandsmeid, dus mijn toekomst ligt daar. Ik hou van de ruimte, de bedrijvigheid, dat alles eromheen met de seizoenen meedraait, en het gevoel van vrijheid. Ik zou het heerlijk vinden om af en toe voor de hobby met Jouke mee te mogen melken.”

➡️ Lees ook: Zijn boer Jouke en Karlijn uit Boer zoekt Vrouw nog samen?

Karlijn Boer zoekt Vrouw BzV

Lotte doet mee aan Boer zoekt Vrouw

Lotte valt met haar bruine ogen en zwarte krullen meteen op, ook bij boer Jouke. Andersom was ze meteen getriggerd toen ze hem voorbij zag komen. “Wat een enthousiaste en mooie man, een good looking- boer! Ik keek de uitzending terug nadat mijn omgeving had aangegeven dat er een hele leuke boer meedeed. Jouke gaf een kijkje in zijn huidige leven en vertelde al veel over zichzelf wat mij direct nieuwsgierig maakte. Diezelfde avond heb ik mijn brief geschreven en verstuurd”, vertelde Lotte.

Lotte zou het leuk vinden als ze in Boer zoekt Vrouw een lieve man vindt waarmee ze de toekomst tegemoet kan gaan. “En hopelijk later als gezin genieten van het buitenleven. Mogelijk als gastouder/kleinschalig dagverblijf op een buitenlocatie kinderen mogen opvangen, waar veel ruimte is om buiten te spelen en te ontdekken en waar ik bijv. eigen groente kan verbouwen.”

Lotte BzV Boer zoekt Vrouw

Marion voor Jouke in Boer zoekt Vrouw

Marion is de laatste dame die het schopte tot de dagdates van Jouke uit Boer zoekt Vrouw. De afstand liet haar enigszins twijfelen, maar toch besloot ze te schrijven voor Jouke. “Wat issie leuk! Wat een aardige moeder zeg. En wat ziet Jouke er goed uit 😉 Dan toch een boer voor mij?? De filmpjes hebben vervolgens nog vaak op repeat gestaan”, vertelt Marion over wat ze dacht toen ze Jouke voor het eerst op tv voorbij zag komen.

De twee hebben aardig wat overeenkomsten. Zo blijkt Marion net als Jouke opgegroeid op een melkveehouderij. Toch werd het niets tussen Marion en Jouke. Hij vond haar misschien toch wel iets ’te pittig’ voor hem en besloot Marion tijdens de logeerweken na huis te sturen.

Marion Boer zoekt Vrouw Jouke

Afvallers boer Jouke

Sabine voor Jouke in Boer zoekt Vrouw

Sabine doet voor Jouke mee aan Boer zoekt Vrouw. Toen ze hem voor het eerst voorbij zagen komen, wist ze het meteen: “Die moet ik hebben!” Sabine blijkt een fanatieke Boer zoekt Vrouw-kijker. Ze zat zelfs al een week te vroeg klaar voor de aflevering. “Toen bleek het pas een week later te zijn dus ik moest nog even wachten.” Nog voordat ze de kennismaking had gezien, was ze al overtuigd.

“Dit jaar dacht ik: als er een leuke tussen zit ga ik schrijven! En ja hoor, daar was Jouke! Vanaf het moment dat hij die baal stro naast Yvon gooide, was ik al verkocht. Ik vond het mooi om te zien hoe hij zich zo inzet voor het bedrijf en zijn familie en het toch ook belangrijk vindt om daarbuiten iets te hebben. En eerlijk is eerlijk, het is ook nog eens een knappe vent met een vlotte babbel – beter kan het niet worden toch?”

Zo gezegd, zo gedaan. Nu ze meedoet aan Boer zoekt Vrouw hoopt ze in Jouke een leuke partner te vinden. Haar toekomstdroom is duidelijk. “Ik wil nooit stoppen met leren, beter worden in wat je al kunt en nieuwe dingen ontdekken. Altijd wanneer ik een oud stel samen op een bankje zie zitten of hand in hand zie lopen zeg ik: dát wil ik later zijn. Grijs worden met de persoon van wie je houdt – dat is ultiem geluk.”

Sabine Boer zoekt Vrouw Jouke BzV

Marinke in BzV

Marinke is de tweede dame die afreist naar Friesland voor Jouke. “Toen ik Boer zoekt vrouw keek, dacht ik nog; ze bewaren de leukste boer vast voor het laatst. En dat was zo! Ik vond Jouke meteen een leuke, enthousiaste, knappe en gezellige man!” Ze besloot dan ook een brief te schrijven en met succes, want ze is inmiddels zelfs door naar de dagdates. Marinke omschrijft zichzelf als een boerendochter. Ze is opgegroeid op de varkenshouderij van haar ouders in een klein dorp. Het plattelandsleven is haar dan ook niet vreemd. Sterker nog, ze houdt er zelfs van.

In de toekomst hoopt Marinke een leuke man aan haar zijde te krijgen en mogelijk wordt dat wel Jouke. Haar toekomstdroom kent ze precies: “Een leuke man en hopelijk over een aantal jaar een mooi gezin. Daarnaast hoop ik dat mijn familie, vrienden en naasten gezond blijven en ik nog veel mooie momenten met ze mag beleven.”

Marinke Boer zoekt Vrouw BzV

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep